September 22nd, 2020

Platforma testedebine.ro lanseara maine primul webinar despre flora intestinala

Platforma Testedebine.ro a lansat in luna iulie o campanie de informare a publicului larg despre importanta abordarii personalizate a pacientilor care se confrunta cu boli cronice, prin tratamente configurate in baza unor teste de laborator avansate, disponibile si in Romania.

Proiectul se va derula pe parcursul intregului an, iar acum facem primii pasi pentru a lansa webinariile “Sanatatea este in alimentatie” sub sigla Teste de bine. Ne dorim sa abordam tematici importante pentru publicul larg, care trebuie sa fie informat corect si caruia trebuie sa i se raspunda la numeroase intrebari. 

Teste de Bine lanseaza maine, 1 septembrie, primul webinar Teste de Bine, de la ora 17.00 pe pagina https://www.facebook.com/testedebine .Acesta va aborda tematica Evaluarea florei intestinale, esentiala pentru tratamentul si prevenirea bolilor cronice intr-o conversatie deschisa intre jurnalista Alexandra Manaila si conf. dr. Sanda Cretoiu, doctor in biologie moleculara, specialist in nutritie si siguranta alimentara.

Idea de abordare personalizata in medicina mi se pare foarte utila si necesara pentru ca nu suntem toti la fel iar ca sa fim tratati standard mi se pare ca e nu doar fara logica dar absolut neproductiva.

Asa ca va invit sa va informati si sa luati decizii in cunostinta de cauza pentru sanatatea voastra!

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

S-a lansat proiectul „Aleg sa Previn! Educatie si Sanatate”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly