February 26th, 2024

Platforma testedebine.ro lanseara maine primul webinar despre flora intestinala

Stiti ca atunci cand vine vorba de sanatate, sustin de fiecare data preventia pentru ca, dupa parerea mea e cea mai buna modalitate de a economisi bani si de a ne mentine sanatosi. Iar ca sa fim sanatosi este necesar sa fim informati. Sanatate fara informatie chiar nu se poate, asa ca, recent am aflat o informatie care cred ca va este utila si voua, celor care imi cititi blogul.

Pe vremea mea, cand eram alergica la multe chestii, nu existau teste moderne de depistare a factorilor alergeni asa ca trebuia sa te faca “rigla” ca sa afli la ce esti alergic. O metoda de-a dreptul barbara la care parintii mei nu au vrut sa ma supuna asa ca am folosit metode empirice si in timp ne-am dat seama singuri la ce reactionam. Tot asa si cand a venit vremea sa ma duc la gastroenterologie si ma “caut” la stomac. Ducandu-ma la medic am aflat ca nu beam la vemea aceea suficienta apa si cate si mai cate, asta dupa ce m-au supus unor analize si investigatii de care nu vreau sa imi mai aduc aminte.

In ziua de astazi, atat pentru alergii cat si pentru probleme gastro intestinale exista niste teste moderne, de ultima generatie, care te ajuta sa nu mai bajbai nici pe tine ca pacient, nici pe medici ca si ei bajbaie si fac experimente pe noi pacientii, pentru ca, uneori, doar asa descopera ce avem.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

S-a lansat proiectul „Aleg sa Previn! Educatie si Sanatate”

depreHUB împlinește 1 an și lansează campania #15ksmiles CHALLENGE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly