January 28th, 2023

Planifica-ti intreaga nunta online cu FunPlan

Avem așteptări mari de la ziua nunții poate tocmai pentru că este o zi pe care vrem să ne-o amintim cu drag toată viața. Organizarea unui eveniment atât de important cere multă muncă, răbdare și mai ales timp. De la locația pentru eveniment, la invitații și apoi așezarea la masă, la decor și meniu, o nuntă este suma multor decizii importante, și mici și mari.

Acum există un loc unde găsești toate tipurile de servicii la care vei fi nevoit să apelezi pentru ziua nunții. FunPlan este numele site-ului unde poți să-ți planifici întreaga nuntă online.

Cele mai des întâlnite piedici in planificarea unei nunți

Ați ales data, locul, aveți în minte o listă de invitați și știți și cam ce buget aveți la dispoziție. Ar trebui să fie destul ca să începeți, nu? Planificarea nunții se poate reduce la câțiva pași importanți însă cei mai mulți nu își dau seama cât de mulți pași mici vor fi necesari în organizarea efectivă. De la negocieri pentru pachete și servicii de la zero, la multe drumuri și chiar furnizori despre care nu știai mare lucru dar ai ales să lucrezi totuși cu ei și te-au dezamăgit, sunt multe lucruri care pot merge altfel decât ți-ai fi dorit sau ai fi crezut.

 

FunPlan este un site care te ajută să te gândești de la bun început la toate tipurile de servicii de care vei avea nevoie și îți oferă acces la o listă vasta de furnizori. Primul pas este deja bifat: nu mai trebuie să cauți singur/ă și să-ți faci liste cu furnizori din care vei alege mai târziu.

Planificarea tocmai a devenit distractivă

Pe FunPlan.ro poți alege să lucrezi împreună cu un organizator de nunți cu experiență sau poți alege să îi contactezi singur/ă pe furnizorii înscriși pe site. Pur si simplu introduci data nuntii tale si numarul estimativ de invitati, dupa care incepi sa adaugi in cos fiecare serviciu de care ai nevoie (locatie, dj, fotograf, videograf, aranjamente florale, etc.) In felul acesta poti vedea cam care ar fi bugetul pentru organizarea nuntii tale. Aplicatia calculeaza preturile pachetelor oferite de furnizorii alesi de tine si tine cont si de numarul de invitati.

Serviciile sunt grupate în funcție de câteva categorii principale și conțin toate elementele necesare pentru o nuntă reușită:

  • locația: cu toții știm că o locație frumoasă se rezervă din timp; pe FunPlan poți gasi o lista variata de locatii și le poti filtra în funcție de preferințe.
  • fotografi și photobooth: două categorii diferite, unde găsești fotografi profesioniști și firme care oferă cabine foto, ambele responsabile pentru amintirile în imagini de la nuntă.
  • formații: ai acces la un număr de formații care oferă servicii complete și poți filtra în funcție de preferințe; mai mult decât atât, găsești și o secțiune specială pentru DJ.
  • videografi: cele mai multe cupluri își doresc atât fotografii cât și filmări de la nuntă, iar pe FunPlan găsești o listă actualizată cu astfel de servicii și prețurile lor.
  • catering și candy bar: meniul de la nuntă poate fi o bătaie de cap în sine însă cu ajutorul FunPlan ai acces la furnizori care îți oferă meniuri gata gândite.
  • aranjamente florale: florile nu pot lipsi de la nuntă. Pe FunPlan găsești profesioniștii care se ocupă de aceste detalii frumoase și elegante.
  • limuzine: pentru cei care vor să se răsfețe puțin și să se deplaseze cu stil în ziua nunții, FunPlan a pregătit o categorie specială cu firme care oferă servicii de închiriere limuzine și prețurile lor.
  • artificii: o încheiere încântătoare pentru o nuntă ca în povești, găsești în această categorie firme care oferă artificii pentru nuntă.

Cu FunPlan, una dintre cele mai frumoase zile din viața voastră nu trebuie să fie o bătaie de cap. Ești liber să cauți și să alegi furnizorii care ți se potrivesc și să începi să conturezi felul în care va arăta ziua nunții voastre.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

E sezon de garden party, Mathilde te invită să-ți redefinești limitele!

Unde esti copilarie?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics