September 22nd, 2020

Orice femeie ar trebui sa aiba unul sau mai multe vibratoare

Si pana la urma mi-am spart propriile tabu-uri, mi-am dinamitat zidurile, rusinea, fricile si cred ca a venit momentul ca si societatea romanesca sa mai lase incolo pudibonderia care ne caractrizeaza caci pana la urma sexul ocupa un loc important in preocuparile si vietile noastre. Asa ca ar trebui sa incetam sa mai negam niste chestiuni care fac parte din noi si sa avem curajul sa vorbim deschis, caci datul dupa cires nu prea vad sa ne fi ajutat la ceva pe noi ca indivizi si pe noi ca societate. Si orice ar fi, in acest articol imi voi expune parerile personale si cui nu-i place, e liber sa nu citeasca.

Desi in ziua de azi, exista literatura explicita, filme, pornografie, cursuri, workshopuri, coachi, consilieri, terapeuti pe diferite subiecte legate de sexualitate, noi ca romani suntem inca pudici, rusinosi si foarte  inapoiati la acest capitol. Si intr-o masura covarsitoare (din pacate!) avem o perceptie totalmente distorsionata asupra sexualitatii. Ca sa nu spun ca unii habar nu au ce e aia sexualitate sanatoasa. Si de aici tot felul de problem la nivel micro si macro.

Si cand le spun unora ca eu consider ca orice femeie ar trebui sa aiba un vibrator se socheaza. Culmea, ca majoritatea barbatilor au aceasta reactie. Nu am sa inteleg de ce. Probabil nu se asteapta ca o tipa sa spuna lucrurilor pe nume ca cica asta nu e apanajul unei doamne sau domnisoare. Ce bine ca nu sunt nici una nici alta, ci o femeie autentica, libera si asumata si prin urmare nu mi-e frica sa abordez astfel de subiecte. Femeile, intr- o prima faza, se stramba si apoi le pot citi pe figura rusinea si stanjeneala. Pai domne astea sunt lucruri private, ce tin de intimidate, nu le vorbim asa oriunde si cu oricine. Aiureli!

Da, consider, ca asa cum orice femeie are acasa un uscator de par, tot asa ar trebui sa aiba cel putin unul. Sau mai multe vibratoare caci vorba aia……cerul e limita! Sau imaginatia, dupa caz! 🙂

De ce spun asta? Pentru ca, in primul rand este necesar sa se cunoasca pe ea insasi si sa-si afle butoanele ca sa stie apoi sa-i comunice partenerului si sa-l ghideze, sa-i arate ce-i place. Asta le va face bine ambilor caci vor sfarsi satisfacuti.

In al doilea rand, dupa ani la rand cu acelasi partener, mai simti uneori nevoia de variatiuni si e bine sa mai “condientezi” un pic si viata sexuala ca sa nu te intrebi apoi de ce se duce barbatul tau prin alte “curti”.

Si in al treilea rand, cand esti femeie si nu ai un partener, pe langa stanga si dreapta, e util sa mai ai si o jucarie cu care sa-ti mai alini dorul si nevoile fiziologice, pana la urma.

Nu vreau sa se inteleaga din postarea mea ca preamaresc vibratoarele sau dildo-urile in detrimentul barbatilor. Dimpotriva, folosirea excesiva dauneaza, ca orice lucru. Am vorbit despre cum un vibrator ajuta, pana la urma, atat viata unei femei single cat si a cuplului.

As vrea totusi sa adaug un lucru. Dragi femei, care folositi vibratoare si va plac, totusi nu va asteptati ca barbatii sa se comporte ca un vibrator. Una-i una, alta-i alta si e bine sa faceti clar o distinctie ca sa nu cadeti in capcana comparatiei neloiale si sa ramaneti nesatisfacute.

Cand e totul atat de simplu de vazut si procurat, tentatiile sunt mari. Informarea e cheia in tot, zic eu.

Si cand m-am uitat pe Erotic24 si am vazut atatea categorii de vibratoare, mi-am zis clar ca sunt out of date. Nu mai sunt la curent cu ce s-a mai inventat in domeniu.

Merita, pe legea mea, daca sunteti asa mai timizi sau pudici, sa cumparati online, daca nu vreti sa intrati intr-un sex shop erotic24 din 24. Aveti confidentialitate 100 % asigurata. Si eu am facut asa pentru ca imi era rusine si cand mi-a sosit coletul, nici eu nu-mi dadeam seama ce e inauntru. Mi-a luat ceva timp sa-mi reamintesc ce comandasem. 🙂

Va doresc sa bucurati de viata si de placerea amorului! 🙂

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii august 2020

Azi terminam resursele naturale generate de planeta in 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly