November 28th, 2023

Mitza biciclista motorizata

Dupa ce am fost la Bucharest Technology Week si am testat tot felul de gadgeturi m-am intrebat, oare daca as fi o Mitza biciclista a zilelor noastre, oare ce chestiune motorizata as alege? Asta pentru ca, deocamdata, o matura zburatoare, pe care sa zbor inca nu s-a inventat. 🙂

In plus, vesmintele interbelico-vintage, am observant ca mi se si potrivesc. 🙂

Nu am apucat sa testez eu multe jucarici electrice, dar pot spune ca ma atrag hoverboardurile si trotinetele electrice. M-am plimbat cu o trotineta rosie care mi-a luat pur si simplu mintile. Pe cuvantul meu!

Nu doar ca arata foarte chic (rosie si focoasa) dar se si conducea extrem de usor (la inceput mi-a fost greu ca nu prea intelegeam cum e sa nu te chinui si totul sa mearga foarte lin 🙂 , minte de roman deh 🙂 ) , trebuia sa te apleci usor in fata ca sa ia viteza si usor sa te lasi pe spate ca sa mearga cu spatele, iar la viraje te aplecai in stanga sau in dreapta.

Uimitoare, ca se folosea de miscarile corpului. Asta mi s-a parut cel mai tare. Si pentru ca merg destul de mult pe jos, am ocazia sa observ in traficul capitalei din ce in ce mai multe gadgeturi motorizate, care trec pe langa tine cand nici nu te astepti, ca vorba aia, nu le trebuie piste speciale, nu au nevoie sa stea la semafor si nici sa mearga doar pe sosea.

Sunt foarte versatile, nu polueaza, arata misto si sunt usor de folosit si de depozitat.

Asa ca eu votez pentru trotinete electrice. Si nu stiu cum fac sa-mi iau si eu una ca sa ma deplasez mai rapid si mai usor, sa mai fac si miscare intre timp.

Plus ca se si pot accesoriza in fel si chip, in culori zbanghii, ca doar Mitza e musai sa fie o aparitie nu asa orisicum. Cel mai tare e cand treci pe langa soferii care stau la semafor si le faci cu mana. Ei raman pe loc, tu te duci mai departe. Unde mai pui ca poti merge cu ele in parc, pe strada in padure, unde vrei, in principiu.

Asta cred ca este definitia noii mobilitati urbane: nou, cool, versatil si multifunctional.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Ce mai perpelim si noi pe gratarul Tefal OptiGrill®+?

Cum facem cand ne lipseste vitamina B12 din organism

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly