July 18th, 2024

Mai sunt cateva zile pana la Webstock 2016

Mai sunt cateva zile pana la Webstock 2016 si blogosfera a cam inceput sa se agite pe tema asta. Deja am inceput sa ma gandesc cu ce ma imbrac caci vremea capricioasa de afara mi-a dat peste cap planurile initiale si acum trebuie sa-mi schimb tinuta. šŸ™‚

Pana ma hotarasc eu cu ce ma imbrac, langa cine stau in sala, la ce ora ajung (ca o diva :)), daca stau si la afer party si alte detalii organizatorice, vaz ca s-au anuntat deja ultimele noutatiĀ : adica structura evenimentului si speakerii pe care ii vom vedea.

Cea de-a noua editie a Webstock este organizata in doua sesiuni axate pe temele: My Story si The Present is Visual si in 6 conferinte paralele, gandite sa se desfasoare fie sub forma unor discutii libere, fie a unor prezentari sustinute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc in paralel, dupa-amiaza, sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.

spekeri-webstock2016

Printre acestia se numara: Marian Godina, Alexandru Tomescu, Adi Hadean, Dana Rogoz, Sorin Onisor, Matei Dima, Bianca Adam, Costin Cocioaba, Irina Alexandru, Ā Geanina Staicu-Avram, Lucian Mindruta, Vlad Petreanu. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Pe multi dintre ei ii stiu deja, dar sunt si cativa vorbitori noi pe care abia astept sa-i vad.

Ca de obicei, evenimentul va fi transmis live iar inregistrarea va fi disponibila ulterior pe www.webstock.ro.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonaldā€™s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Deci, cu cine ma vad la #webstockroĀ ?

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Ce as face daca as fi sotie de milionar

Care e diferenta intre erotism si sexualitate?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly