October 21st, 2020

Conferinta Top Social Brands 2013

Biz realizeaza pentru al cincilea an consecutiv Top Social Brands, clasamentul ce reflecta gradul de implicare si vizibilitatea brandurilor prezente in social media in Romania.
Rezultatele cercetarii vor fi anuntate in cadrul conferintei Top Social Brands, eveniment ce va avea loc in data de 20 iunie 2013 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Un proiect editorial al revistei Biz, studiul TopSocialBrands reprezinta clasamentul brandurilor cu cea mai vizibila prezenta in mediile sociale, pe parcursul anului 2012 si intervalul ianuarie – februarie 2013. In realizarea clasamentului s-a tinut cont de gradul de popularitate si impactul actiunilor desfasurate in social media, pornind de la selectia propunerilor transmise de principalele agentii interactive si de comunicare existente pe piata locala.
In cadrul evenimentului, specialistii in social media locala vor impartasi modul in care internetul si retelele sociale schimba modul de a comunica si strategiile de marketing ale brandurilor.

 

Pe parcursul evenimentului cele mai vizibile branduri din Romania vor impartasi audientei experienta pe care au avut-o in online si strategiile de comunicare prin mediile sociale abordate in ultimul an.
Intre speakeri mentionam pe: Catalin Tenita, Managing Partner, Treeworks, Costin Cocioaba, Owner, reFresh.ro, Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys, www.manafu.ro, Cristina Popescu, Director de Comunicare Corporativa SEE, Danone
 
Informatii preluate din comunicatul de presa al organizatorilor.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Vreau in Cipru

Destination Branding – cronica de conferinta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly