November 28th, 2023

Horia Brenciu a umplut Sala Palatului la concertul sau

Week-endul care tocmai s-a incheiat a fost unul plin pentru Horia Brenciu care a « fost ocupat » sa umple pana la refuz Sala Palatului la ambele concerte pe care le-a sustinut.

Nu-s eu mare fana a genul swing si nici a jazz-ului dar am zis sa merg totusi sa vad ce-i poate pielea si lui Brenciu caci se anunta a fi un concert de zile mari. Si auzisem ca omul chiar face show.

12019911_10153549294207435_2024197884849761841_n

La intrare, spectatorii erau intampinati de un « alai » de fete imbracate in costum, care aplaudau si de o cupa de proseco de la Sephora, unul dintre sponsorii evenimentului. Bun inceput, imi spun in sinea mea. 🙂 E prima data cand se serveste alcool la inceputul unui concert la Sala Palatului. A fost ceva inedit.

IMG_20150927_200022

Prezentatorii show-ului au fost Razvan si Dani. Intregul spectacol a fost conceput ca un omagiu adus lui Frank Sinatra (caci in 2015 se implinesc 100 de ani de la nasterea sa) precum si altor muzicieni importanti, majoritatea prieteni buni ai acestuia. Si pentru ca si Sinatra avea cercul sau de cunostinte si apropiati si Brenciu si-a adus prietenii lui pe scena si au cantat impreuna.

Printre acestia se numara : Delia, Smiley, Julie Mayaya, Adina Raducan, Jorjac, George Natsis, Nelu Ploiesteanu si actorul George Alexandru cu care Brenciu a interpretat un moment de cafe concert.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale show-ului a fost momentul in care a Horia Brenciu a cantat alaturi de fiica sa Maria celebra melodie interpretata de Frank Sinatra si Nancy Sinatra « Something stupid ». Apoi le-a chemat si pe restul fiicelor sale pe scena astfel ca arata ca un tata super fericit inconjurat de « bijuteriile » lui pe care se vede de la o posta ca le iubeste ca pe ochii din cap. A fost tare frumos.

IMG_20150927_214124

Iar de Brenciu ce sa mai zic ? Spumos si talentat, plin de voie buna si pasiune pentru muzica..…a fost un deliciu.

Concertul a inceput undeva pe la 20.15 si s-a terminat pe la ora 23.00. Mi-a placut.

IMG_20150927_201912

In concluzie, nu m-am inselat deloc ; sala full, show-ul pe cinste, ambianta pe masura (caci nici un detaliu nu a fost lasat la voia intamplarii) ce sa mai zic ! Asteptarile mi-au fost indeplinite. Brenciu e profi, munceste mult dar rezultatul e pe masura. Sincer, merita sa cumperi bilet ca sa vezi un spectacol de calitate.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Joi se lanseaza « Asta-noapte » – Ferestre catre necunoscutul din noi – Eveniment special

Maine toata blogosfera e la Webstock 2015

2 Comments

 1. 29/09/2015

  exact la asta ma gandeam si eu: merita sa cumperi bilet sa vezi un spectacol la care s a muncit cu adevarat (cica un an de zile au muncit la spectacolul asta) decat sa casti gura la un asa zis spectacol gratuit de ziua orasului. artistii adevarati nu canta degeaba si asa si trebuie sa fie.
  mie imi place horia brenciu si tare mi ar fi placut sa fiu acolo :).
  ma bucur pentru tine ca ai avut parte de asa ceva.

  Reply
  • madalina
   29/09/2015

   Da, se vede ca a fost muncit si pregatit cu minutiozitate pana in cele mai mici detalii. Norocul meu cu invitatia primita ca altfel nu cred ca ajungeam. Imi place sa merg la concertele artistilor buni dar in egala masura merg si la cele gratuite care imi plac si ele. Sigur exista diferente dar tot muzica e. Merci!

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly