September 27th, 2023

Concurs #MyBucharestStory in cadrul Experience Bucharest

Lucrurile incep sa se miste din ce in ce mai repede in turism, iar anul asta se pare ca va fi o explozie : de turisti (pe care ii asteptam cu toate bratele laaarg deschise :)), de evenimente, campanii si tot felul de alte happening-uri.

In perioada 12-16 mai are loc cel mai mare eveniment de promovare a Bucurestiului, « Experience Bucharest ». Organizatorii evenimentului tocmai au lansat un concurs ce iti ofera sansa de a participa la toate activitatile din cele 5 zile ale evenimentului.

Concursul se numeste #MyBucharestStory iar detaliile le gasesti in articolul acesta.

foto-concurs

« Experience Bucharest » este dedicat tuturor celor care lucreaza in industria de turism si totodata celor care vor sa cunoasca Bucurestiul mai bine si sa dea mai departe informatiile aflate. Evenimentul va debuta cu o conferinta la care inca te mai poti inscrie iar detaliile le gasesti aici.

Concursul se desfasoara pe Facebook si Instagram si, daca si tu esti un iubitor al Bucurestiului ai sansa de a castiga 2 invitatii VIP la eveniment, 2 zile de cazare in Bucuresti si vouchere pentru inchirierea unei masini.

#MyBucharestStory se adreseaza tuturor celor care utilizeaza retelele sociale Facebook si Instagram si este deschis in perioada 1 aprilie – 1 mai 2017.

Ce trebuie sa faci pentru a participa:

Posteaza pe pagina personala de Facebook sau Instagram un video de maxim 1 minut sau o poza cu text in care descrii succint de ce iubesti orasul Bucuresti. Postarea trebuie sa fie publica, iar in descriere trebuie mentionate hashtagurile #mybuchareststory si #experiencebucharest. Continutul publicat trebuie sa fie original si realizat de persoana care participa la concurs, in caz contrar, participarea nu este valida. Pentru a castiga unul dintre premii, utilizatorul trebuie sa adune cat mai multe like-uri la postarea sa.

Concursul se desfasoara în perioada 1 aprilie – 1 mai 2017 pe pagina de Facebook si de Instagram a Experience Bucharest.

Cover-experience-bucharest-v3

Premiile vor fi pentru 3 categorii de continut: locuri, oameni, experiente.

Locul I – Invitatie dubla VIP acces evenimente Experience Bucharest (oportunitatea de a face networking cu peste 200 de influenceri din turism, intrare libera la conferinta, participarea la petrecerile si tururile organizate).

Locul II – Doua zile de cazare asigurate de Hostel Pura Vida Bucuresti.

Locul III – Vouchere Autonom pentru inchiriere masina un weekend.

« Experience Bucharest » va avea loc in Bucuresti in perioada 12-16 mai, 2017. Printre participanti se numara 100 de reprezentanti internationali, 20 de invitati speciali, 30 de participanti romani. Toti sunt creatori de continut de travel, bloggeri, Instagrameri, specialisti in comunicare pe Twitter, vloggeri nationali si internationali, jurnalisti de travel, persoane publice pasionate de calatorii, a caror activitate este urmarita de un numar de peste 9 milioane de oameni din lumea intreaga. Cei peste 200 de participanti la Experience Bucharest vor avea parte de zeci de tururi si experiente de turism alternativ, petreceri de socializare si multe alte experiente unice. Iar daca participi la consursul descris mai sus ai ocazia sa te alaturi si tu!

Proiectul va fi deschis de o conferinta despre cele mai bune practici de marketing in turism, un eveniment la care vor participa peste 400 de invitati din toate mediile conexe turismului si marketingului. Daca vrei sa participi la conferinta afla ca aceasta are loc pe 12 mai si gasesti toate detaliile aici.

Succes!

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum a fost la Innovation forum

Impresii dupa conferinta de presa ce prefateaza EUROPAFest 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly