January 28th, 2023

Cine lipseste de la Noaptea Cartilor Deschise nu e cititor

Joi 23 aprilie are loc Noaptea Cartilor Deschise la care editura Litera si ziarul Ring ne invita sa luam parte ca sa serbam cum se cuvine Ziua Mondiala a Cartii.

Este vorba de cel mai mare manifesc pro-cultura, la care se va forma un lant de oameni care vor inconjura Casa Poporului tinand cate o carte deschisa in mana, oferita de editura Litera.

Eu zic ca ar fi bine sa mergem cu totii ca sa aratam ca romanii nu sunt doar iubitori de cultura cand e ceva gratis dar mai si citesc pe bune. Si ca sa le demonstram si celor care mai spun ca romanii nu citesc ca se inseala amarnic.

Noaptea-Cartilor-Deschise-2015Sunt asteptati sa participe circa 10.000 de oameni, insa am senzatia ca vom fi mai multi. Ajunsa la cea-a de-a treia editie, aceasta manifestare culturala aduna de fiecare data tot mai multi cititori, iar anul asta se va organiza in paralel si in Cluj, la Gradina Botanica, in parteneriat cu Cartile pe fata.

Cica vine si Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu. Mi-as fi dorit ca ministrul sa puna umarul si sa initieze astfel de manifestari ceva mai des in loc sa puna taxe idioate, sa se implice mai mult in promovarea culturii ca doar asta scrie in job description si nu sa apara acolo pe post de invitat. Ma rog !

Bine ca se mai gaseste cineva care sa organizeze manifestari culturale de masa. Bine si asa !

Eu voi fi acolo ! Tineti minte : Casa Poporului, ora 18.30, 23 aprilie intalnire cu cartile ! (in alveola de la Parcul Izvor)

Nu lipsiti !

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

O experienta numita improvizatie

Sf. Gheorghe ca la carte

2 Comments

 1. 22/04/2015

  Chiar sună interesant, sper să am timp! Nu știu cum de n-am auzit de asta până acum. Noroc cu tine!

  Reply
  • madalina
   23/04/2015

   Tocmai de aia m-am gadit sa scriu cu o zi inainte ca sa afle mai multa lume si sa participe cat mai multi la aceasta initiativa frumoasa. Da like la pagine de Fbk a editurii Litera. Eu asa am aflat. Ma bucur ca te-am informat la timp 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics