November 28th, 2023

Ce schimbari poti face in casa cu niste profile polistiren

Astazi vreau sa va vorbesc putin despre schimbarile pe care am hotarat sa le fac la inceput de an. Asa cum bine stiti, sunt o fire ambitioasa, pretentioasa si imi plac foarte mult schimbarile ce tin de design. Asa ca anul acesta am ales sa fiu mult mai practica si sa aduc cateva schimbari casei in care locuiesc, in special camerei mele.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut variante cat mai rapide si mai interesante ce ma pot ajuta sa imi transform camera intr-un loc mult mai placut, realizat dupa bunul meu plac. Inca din primele cautari mi-am dat seama ca cea mai buna varianta de a modifica o camera este cu ajutorul unor profile polistiren. Aceste profile polistiren sunt structuri decorative usor de montat si mai ales ce pot fi achizitionate cu un buget relativ redus. Cautand diferite pareri, am observat ca cei de la COARTCO au primit cel mai pozitiv feedback asa ca am accesat site-ul lor cu foarte mult entuziasm si curiozitate. Atunci mi-am dat seama ca aceste profile polistiren despre care va vorbesc pot creea un intreg concept arhitectural.

3-profile-polistiren-coartco-pentru-interior

Ce mi s-a parut foarte interesant si atractiv este faptul ca echipa COARTCO produce aceste profile polistiren intr-o fabrica proprie, asta insemnand ca ei se pot ajusta in functie de dorintele si initiativele fiecarui client.

Pe mine personal m-au fascinat panourile decorative invelite in catifea. Acest gen de profile polistiren se porivesc cu stilul meu putin indraznet in ceea ce priveste design-ul propriei camere. Asa ca m-am decis sa achizitionez aceste panouri decorative, alaturi de niste baghete decorative din polistiren. Inca nu sunt decisa in privinta cromaticii insa cei de la COARTCO au tinut sa precizeze ca aceasta poate fi foarte usor schimbata cu ajutorul lavabilei pentru interior. Acest lucru m-a incantat foarte tare dat fiind faptul ca sunt o persoana care adora sa se joace cu diferite culori si nuante.

5-profile-polistiren-coartco-pentru-interior

Cam aceasta a fost experienta mea cu aceste profile polistiren. Urmeaza ca in zilele ce urmeaza sa primesc comanda si  imediat voi incepe montarea lor, bineinteles nu fara a apela la ajutorul unui specialist in acest domeniu.

Ceea ce vreau sa va recomand este sa apelati cu incredere la cei de la COARTCO. Este o echipa tanara, formata din oameni cu foarte multa imaginatie, dornici sa va ajute in a face cele mai bune alegeri.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Stiri culturale

7 valori recunoscute si apreciate de romani in 2016

2 Comments

 1. Adi Lazar
  13/04/2016

  Bine de stiut 😉

  Reply
  • madalina
   13/04/2016

   Da. eu habar nu aveam ce sunt alea si la ce folosesc. Faceam confuzie mare.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly