December 5th, 2020

Ce-am mai facut in ultimele 9 zile

Anul asta l-am inceput cu un mare chiulā€¦..de la scris de pe blog. Pur si simplu nu am simtit nevoia sa scriu. Am fost un pic luata pe sus de avalansa de schimbari si tot felul de chestiuni care mi s-au inatmplat in decembrie 2015 si parca am fost intr-un roller coaster. Din care am simtit nevoia, la un moment dat, sa ma dau un pic jos ca sa nu ametesc de tot. šŸ™‚

Asa ca, am Ā«Ā evadatĀ Ā» putin, cateva zile la munte, in speranta de a gasi zapada si niste locuri Ā«Ā deosebiteĀ Ā» si de a imi reincarca bateriile. Bifat. Toate si chiar peste.

IMG_20160103_153443Apoi, m-am retras un pic in cochilia mea, ca sa cuget in liniste la Ā«Ā nemurirea sufletuluiĀ Ā» si la multele proiecte pe care vreau sa le Ā«Ā nascĀ Ā» anul asta si sa le pun in ordine. Ei asĀ ! Parca cu fiecare zi ce trece se tot inmultesc caci ideile apar de peste tot, exact cand nu ma astept, in mare parte din discutiile pe care le am cu diversi oameni pe care ii intalnesc. Nu stiu cand voi gasi timp si energie sa le fac pe toate dar sper saĀ  reusesc totusi caci parca am energie cat pentru 2 vieti. Chiar spuneam cuiva pe Facebook ca imi vine sa Ā«Ā mut Bucegii din loc pe rotiteĀ Ā» šŸ™‚

Si facandu-mi inventarul in lista de articole nepostate in 2015 si cu care am intrat in 2016 (desi m-am straduit sa nu fac asta), am vazut ca inca mai sunt cateva. Si ma gandeam sa nu le mai iau cu mine in noul an ci sa le las sa se duca in praful in care a disparut 2015. Insa mi-am dat seama, ca sunt lucruri care merita spuse asa ca le voi relua si posta, chiar daca a trecut ceva timp de la respectivele evenimente. Morala ramane si din ea pot invata si altii. Caci de aia am venit pe acest pamantĀ ; ca sa invatam unii de la altii si sa facem sharing. Ma bucur nescus si sunt recunoscatoare ca in fiecare zi, am ocazia de a invata lucruri noi.

Asa ca anul asta, voi vorbi. Si voi spune clar, raspicat si transant unele lucruriā€¦..pentru ca a venit vremea lor. Caci vreau sa vad in jurul meu din ce in ce mai multi oameni treziti la o realitate pe care inca nu o vad acum pentru ca poarta in continuare ochelari de cal. As vrea sa le fac bucati ochelarii de cal. Nu de alta dar nu-i mai ajuta nici pe ei nici lumea in care traim.

Una peste alta ā€¦.bun venit 2016Ā !

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Din seria evenimente memorabile ā€“ lansarea sitului meu

Scrisoare pentru femei

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly