February 26th, 2024

Bilant, rezolutii….lista de dorinte, sfarsit de 2018

E ultima mea postare din 2018 si cand ma uit la cum a fost anul asta pot sa spun ca a fost un fel de shaorma cu de toate sau un fel de rollercoaster din care, am avut la un moment dat senzatia ca am zburat. 🙂

De regula, intre Craciun si Revelion e perioada in care imi fac bilantul, pun pe hartie planurile, lista de dorinte pentru anul ce vine, imi fixez teluri, scopuri si rezolutii.  Anul asta m-am tinut partial de bunele mele obiceiuri, e diferit de ce am facut pana acum. Si nu stiu cum de taman cu 2 ore inainte de Revelion m-a lovit inspiratia pentru aceasta postare. 🙂 Mai bine acum decat deloc nu-I asa?

Se pare ca am ratacit prin casa lista de dorinte si rezolutii pentru 2018 si nici nu prea mai tin minte ce am scris acolo asa ca habar nu am daca s-a indeplinit sau nu. Dar…nu e panica, caci nu simt ca e vreo pierdere. Poate asa a fost sa fie si s-ar putea sa o gasesc fix cand nu ma astept si apoi sa ma amuz uitandu-ma la ce am scris pe ea si ce s-a intamplat.

Asa ca am hotarat ca lista de dorinte pentru 2019 sa o scriu intr-un carnetel ca sa nu mai dispara subit.

2018 a fost un an cu multe provocari, cu multe experiente, cu multe lucruri care mi s-au intamplat pentru prima data si pe care a trebuit sa invat sa le gestionez. Am cunoscut oameni noi si m-am cunoscut pe mine muuult mai bine si cu bune si cu umbre si a fost provocator.

A fost un an plin, iar acum la final, ii multumesc lui 2018 pentru toate “darurile” pe care le-a avut pentru mine si sunt recunoscatoare ca am ajuns pana aici.

Nu stiu ce ma asteapta in 2019, la horoscop zice ca o sa am parte de bani, ii astept cu drag, dar macar stiu ce imi doresc. Cat despre lista de dorinte, de data asta am batut recordul, are aproape 3 pagini. Cred ca am exagerat putin; poate ar trebui sa fac un rezumat 🙂 . Am inceput-o ieri si cred ca o voi termina pe 1 ianuarie. In fond, cine zice ca e musai sa fie gata pana pe 31.12.2018?

Mai schimbam un pic superstitiile si obisnuintele astea!

Asa ca…..la revedere 2018, bun venit 2019, ma astept la experiente bune si ma las surprinsa!

Un 2019 magic sa avem cu totii!

Dragi cititori, va doresc un an nou fericit si imbelsugat!

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Recenzie film : Maria Magdalena – povestea nespusa

Evenimentele lunii martie 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly