June 15th, 2024

Bailar bailar cu Los Hermanos Dinamita pe heliport

Miercuri am fost din nou pe heliport caci se anunta o seara dansanta, in ritmuri de latino. Suna prea bine ca sa o ratez si aveam un chef nebun de dans.

Raluca Uluiteanu cam bagase groaza in mine spunandu-mi ca Dinamita descrie foarte bine atitudinea celor 2 antrenori columbieni. Si nu a fost departe de adevar. Reputatia i-a precedat si nu s-au dezmintit deloc.

DSCN0087

Eu speram sa fie totusi ceva mai soft, insa cei 2 sunt ca 2 sfarleze pline de energie debordanta si de buna dispozitie pe care ni l-au tranmis si noua participantelor.

Cred ca au luat la rand toate dansurile latino alerte, combinand pasii de dans cu antrenamentul de fitness.

Raluca a fost mai in forma decat mine. La un moment dat a trebuit sa ma opresc caci simteam ca mor. Norocul meu ca muzica era tare caci astfel nimeni nu mi-a auzit urletele de la carceii din talpa.

Sfat ; daca ajungeti pe un heliport si aveti chef sa dansati latino, NU VA DESCALTATI asa cum am facut eu, avand gresita impresie ca adidasii nu aluneca si ca desculta imi va fi mai bine.

10518009_678921508852872_2184756456906388823_n

Am reusit sa imi julesc pernutele talpilor si sa fac niste basici instant, care m-au usturat in ultimul hal si de abia mai puteam sa calc. Deci nu faceti ca mine! Pentru binele vostru!

Dupa ce am vazut ca nu mai tine sa stau desculta, m-am incaltat urgent si am continuat antrenamentul reusind totusi sa-l termin in picioare. Ceea ce, a fost o performanta, zic eu, in conditiile date.

Am vrut masaj la talpi, m-am ales cu basici.

Pot sa spun ca a fost bailar extrem. Dar am supravietuit.

Mai multe poze aici.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Sport pe heliport

Precum in iad asa si pe pamant sau Ai grija ce faci pe lumea asta ca nu pleci neplatit!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly