July 19th, 2019

Aventura se muta la Straja

Imi amintesc de prima data cand am fost intr-un parc de aventura din Romania. Se intampla acum 3 ani langa Brasov. Era printre primele parcuri de acest gen, deschise la noi in tara si cum sunt mare amatoare de senzatii tari si sporturi extreme, ardeam de nerabdare sa merg si eu.

A fost frumoasa experienta insa nimeni nu mi-a spus ca a doua zi nu ma voi mai ridica din pat si voi fi plina de vanatai si julituri.

Recent, am aflat ca s-a deschis un parc de aventura la Straja. Nu am fost niciodata in aceasta zona insa daca voi ajunge pe acolo, sigur il voi include in lista mea de “must visit”. Niste prieteni din Bucuresti au fost in zona acum cativa ani si mi-au spus la intoarcere ca vacanta la Straja a meritat drumul destul de lung parcurs. Ziceau ca e chiar o locatie potrivita pentru un team building. Dar deh…incearca sa-ti convingi seful sa faca o escapada asa lunga!

ParcAventura

 

ParcAventura2

Vazand imaginile de la parcul de aventura de la Straja, am crezut ca sunt de la parcul din Brasov. Ei acum sa vezi concurenta!

Sper ca, dupa ce il vizitez, sa ma intorc cu mai putine julituri si vanatai. Cat priveste febra musculara de dupa, ma voi inarma cu perna electrica si unguentele mele pt relaxare musculara. In felul asta, sigur va fi mai bine, iar a doua zi ma voi putea misca. 🙂

 

Articol scris pentru SuperBlog 2014

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

S-o ardem pe vegetale!

La Sky Run 2014 pe post de sustinator

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly