September 27th, 2022

Andy Lopata sau despre cum faci networking eficient

Te-ai intrebat vreodata pe cine ar trebui sa cunosti pentru a avansa mai usor in cariera sau afacerea ta? Daca sunteti antreprenori stiti cu atat mai mult cat de important este sa ai o retea de cunostinte. Dar in ziua de astazi nu mai este important pe cine cunosti; si mai important este cine te cunoaste.

Primul pas este sa il cunosti pe Andy Lopata! Omul care iti va raspunde la aceasta intrebare si la toate celelalte intrebari despre cum poti transforma relatiile sociale într-un bilet catre succes.

Pe 21 și 22 iunie, Black Card Events are onoarea de a-l gazdui pe cel supranumit “Mr. Network” de catre publicația The Sun, in cadrul unui MasterClass dedicat celor care doresc sa descopere secretele networking-ului, dintr-o perspectiva strategica.

networking-by-andy-lopata-2_large

Avem placerea de a va invita sa petreceti cateva ore pretioase in compania omului din spatele cartii “Recommended: How to sell through networking and refferals”.

Andy Lopata, cel care a ocupat timp de 8 ani functia de director general al Business Refferal Exchange, grupul britanic de comunicare pe baza de recomandare ce reuneste peste 2000 de companii membre, a concentrat in cele doua zile o serie de mesaje esentiale, dedicate celor care isi doresc sa transforme networking-ul intr-un instrument de business.

In prima zi, Andy Lopata ii va invata pe participanti cum sa intemeieze relatii valoroase si cum sa transmita mesaje eficient, precum si numeroase strategii prin care sa castige recomandari din partea celor cu care intra in contact. Asadar, prima zi este ideala pentru cei aflati in plina dezvoltare a carierei sau pentru antreprenorii care isi doresc sa le ofere angajatilor oportunitatea de a deveni mai performanti in cadrul organizatiei.

Cea de-a doua zi este dedicata antreprenorilor, managerilor, liderilor care isi doresc sa exploateze resurse latente, de care de multe ori nici nu sunt constienti, dar care au un potențial imens de a duce afacerea la nivelul urmator.

Totodata, participantii sunt invitati la cocktailul de networking, care va avea loc incepand cu orele 19:00.

Va invitam sa consultati programul evenimentului, datele de contact si modalitati de a procura bilete, aici.

P.S. Acest eveniment a fost anulat si va fi reluat in luna septembrie.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Maine sunt speaker la Business Girls

Unde se intalnesc vinurile cu afacerile? la ReVino 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics