November 26th, 2020

Albastru

Anul asta, am pe lista reactivarea multor proiecte abandonate in ultimul timp. Aici intra si multe subiecte de articole pe care nu le-am scris la vremea lor. Dar, poate ca acum e un moment propice sa le scot la lumina.

Am primit acum ceva timp, la un eveniment, un cuvant pentru care sa scriu un articol – albastru. Zace de atunci pe biroul meu. Cand l-am extras, primul lucru pe care mi-au picat ochii au fost pantalonii tipei care statea in fata mea, care erau, evident, albastrii.

Albastrul este o culoare interesanta, asociata de multe ori cu ceva rece si cu stari de melancolie, asa cum spun englezii.

albastru

Ei bine, azi mi-a murit papagalul asa ca si eu am picat un pic in butoiul cu melancolie si ma simt tare albastra. Va dati seama ce dispozitie amĀ !

Albastrul il asociez si cu cerul senin, care imi transmite o stare de bine si de seninatate.

Nu mi-as zugravi insa peretii casei in albastru pentru ca imi transmite o stare de frig, rece si austeritate.

Albastrii sunt ochii care imi plac. Mi-ar fi placut sa ma nasc cu ochi albastrii dar nici macar lentile de contact nu pot sa imi pun pentru ca nu le suport. Intre timp, m-am lamurit ca ochii mei caprui fura inima oricui. šŸ™‚ Darā€¦..continua sa ma fascineze cei albstrii, in care sa ma pierd.

Cica la zodiac zice ca ar fi bine sa purtam in 2017 si ceva albastru.

Pe voi la ce va duce cu gandul albastrulĀ ?

 

Sursa imagineĀ : http://7-themes.com

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Vinul, oltenii si branza

Stiati ca la centrul de transfuzii au panouri radiante?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly