September 23rd, 2020

Ajutor mi-a explodat masina….de spalat !

Suna la usa vecina disperata si ma intreaba daca nu cunosc vreun meserias sa-i repare urgent masina de spalat. Era suparata foc ! Ii sarisera sigurantele, masina facuse poc, mirosea a ars si bineanteles se oprise din functionare. Unde mai pui ca incepuse sa curga si apa din ea. Ce mai ! Parea complet compromisa.

Masina, o «batranica» de vreo 15 ani care a rezistat eroic chiar si unei mutari se pare ca-si daduse acum obstescul sfarsit. Asa ca vecina era disperata ! Sa ramai la 10 seara cu rufele nespalate si in pericol sa-ti fi ars si instalatia electrica nu e tocmai placut. Cred ca de data asta si-a invatat lectia si nu o sa mai spele la ore dinastea !

Pun mana pe telefon si-l sun pe meseriasul pe care-l stiam. Hait..nu raspunde ! Cred ca si-a schimbat numarul de telefon asa ca la revedere om de nadejde. Mare pacat ! Omul chiar stia meserie si greu mai gasesti asa ceva in ziua de azi.

handyman-fixing-washing-machine-kitchen-47019747

Asa ca pune-te nene sa cauti pe net reparatii masini de spalat Bucuresti. Bine ca exista prietenul Google care nu doarme niciodata iar vecina a avut noroc ca eram acasa ca altfel nu stiu ce facea. E pensionara si nu le are cu tehnica, fireste.

Sun la vreo 3 numere de telefon…nimic. Intr-un final imi raspunde un nene de la un service de masini de spalat. Am avut mare bafta ca baietii tocmai terminasera ultima interventie prin zona asa ca intr-o ora s-au prezentat la vecina.

Cred ca nu au fost prea fericiti ca veneau asa de tarziu dar clientul e client si banu-i bun. Erau dotati cu tot ce trebuie si din fericire se pricepeau si la astfel de masini de spalat de pe vremea lui Pazvante. Dupa toate aparentele nu era ceva grav, doar un scurtcircuit la nivelul cablului de alimentare. Asa ca «batranica» avea motorul bun si inca niste ani de viata inainte.

I-a venit inima la loc vecinei iar eu am dobandit o carte de vizita foarte utila a unor meseriasi buni. Nu se stie niciodata cand ai nevoie asa ca e bine sa stii pe cine chemi.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum am descoperit ca am un covor oltenesc

Cum ar fi sa cumperi tinute gata facute ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly