August 11th, 2022

Ai socotit vreodata cate device-uri folosesti?

Ei bine….sa fim seriosi! Nu cred ca, de regula, ne gandim cate device-uri folosim pana nu primim aceasta intrebare. Sincer, nu m-am gandit vreodata sa-mi fac un inventar pana nu am primit aceasta intrebare buclucasa.

Pe urma am inceput cu aaa si folositul degetelor din dotare. 🙂

Si apoi mi-a incoltit in capsor o alta intrebare. Ce e ala device? Dispozitiv zice translatorul din google. Pai, bine bine da e multe. 🙂 Am dat si eu o cautare si nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca si armele nucleare tot device-uri sunt.

Asa ca am zis totusi sa ma limitez la ce are ecran.

Deci inventarul de device-uri pe care le folosesc arata asa : desktop, laptop, smartphone, tableta, reader, camera foto si multifunctionala ca si aia are ecran pentru copierea si scanarea diferitelor documente.

Si uite asa am aflat ca exista cate o folie pt fiecare. Si eu care credeam ca exista doar pt smartphone-uri.

Ei bine exista folii de protectie chiar si pentru console, tigari electronice, scanere si aparate, 100% romanesti.

Mai sa fie! Chiar as fi foarte curioasa sa le testez. Cel putin la cate busituri a luat telefonul meu pana acum de s-a facut bucati si husa si ecranul de protectie. Ambele facute in China fireste dar nu ma asteptam sa cedeze asa de repede.  Asa ca acum a ramas in “costumul” original si se pare ca a rezistat eroic la socuri si tranteli. E rezistent se pare, seamana cu mine. 🙂

Dar nu as vrea sa-l mai trantesc de cateva ori si sa se crape si ecranul. Asa ca ii iau o “haina” noua. Si apoi va relatez cat de rezistenta e folia de protectie. Pana atunci, puteti da un ochi aici.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Iti miroase gura urat? Iata cum poti scapa de halitoza

Brandul italian Specchiassol a lansat in Romania gama Verattiva

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly