November 28th, 2023

Afla noile tendinte in industrie la Best Marketing 2017

Revista Biz organizeaza conferinta Best Marketing, evenimentul unde directorii de marketing si specialistii in acest domeniu dezbat cele mai puternice strategii de marketing ale anului. Best Marketing are loc pe 24 mai la ARCUB Bucuresti.

In contextul transformarilor rapide prin care trece industria de marketing si comunicare, nu mai este suficient ca profesionistii din domeniu doar sa cunoasca cele mai noi tendinte, trebuie sa fie si cu un pas inaintea lor. Se va vorbi despre promovarea brandurilor autohtone si strategiile pe care acestea le adopta, integrarea noilor tehnologii in planul de marketing si social selling.

18194993_10154389201270863_5088970598700519518_n

Best Marketing este conferinta unde cei mai buni specialisti in marketing si comunicare pun in perspectiva tendintele si identifica problemele cu care se confrunta industria.

Printre invitatii la eveniment se numara: Tiberiu Mercurian, Director de Marketing, Alpha Bank, Paul Markovits, Vicepresedinte de Marketing, URBB; Roxana Magopet, Marketing & PR Manager, FAN Courier; Andrei Chirila, Chief Marketing Officer, Fashion Days; Georgiana Dragomir, Managing Director, Grapefruit; Cosmin Nastasa, Managing Director, Edge; Victor Stroe, Associate Director & Head of Strategy, Leo Burnett Bucharest; Liviu Taloi, Senior Consultant, ECOMpedia; Dan Virtopeanu, Managing Partner, Breeze Mobile, Craita Coman, Creative Director & Partner, Dr. AD; Raluca Kisescu, Brand Marketing Strategist, Trainer & Coach; Ioana Manea, Certified Creativity Trainer, Captain Brainstorm, Diana Papuc, Art Director.

spekeri best marketing 2017Evenimentul este dedicat oamenilor de marketing si comunicare din companii si managerilor care doresc sa fie la curent cu opiniile consumatorilor, specialistilor din agentii de publicitate, media si digital.

De-a lungul celor cinci editii Best Marketing a devenit o extraordinara platforma de invatare si schimb de experienta pentru profesionistii din industrie.

Mai multe detalii despre program si speakeri gasesti pe site-ul evenimentului Best Marketing si eu zic sa te grabesti caci mai sunt doar cateva zile in care te ma poti inscrie.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

In vizita la Senat

Cate dive pe metru patrat au incaput anul asta la Digital Divas 2017?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly