January 25th, 2021

Webstock e anul asta online

5 motive sa participi la Webstock

Poate inca nu vrei sa-ti faci planuri pentru toamna aceasta. Poate astepti sa vezi in ce directie se indreapta lucrurile inainte sa-ti pui activitati in calendar. Poate crezi ca evenimentele la care participai pana acum nu mai sunt o prioritate in momentul de fata. Ei bine, avem pentru tine 5 motive pentru care cred ca participarea la Webstock este o idee buna si pentru anul 2020:

Inveti lucruri noi

Pentru ultimii 12 ani, Webstock a fost locul in care oamenii au venit pregatiti sa ia notite. Sigur, a fost mereu un loc bun pentru networking, insa informatiile pe care zeci de specialisti le-au adus pe scena #webstockro au fost mereu lucrul cel mai important pe care evenimentul il ofera comunitatii. Anul acesta, ne reunim exlusiv online si vom aduce impreuna cei mai cunoscuti si priceputi oameni ai online-ului romanesc, cu scopul de a oferi participantilor know-how valoros, idei noi si sfaturi utile.

Te inspiri de la cei mai buni

Cuvantul care defineste Webstock cel mai bine este cu siguranta INSPIRATIE. Webstock este inspiratie. Este momentul din an in care ramanem cu sufletul la gura cand auzim povestile unor oameni care au avut curajul sa schimbe lucruri, preconceptii si mentalitati. Este locul de intalnire al celor care au inteles ca nu pot trai oricum, ci ca pot rescrie realitatea in care traim. Webstock 2020 aduce pe scena persoane care spun lucrurilor pe nume, care au o voce puternica in societate si care ne vor inspira cu experientele lor.

Afli cele mai noi trenduri din social media

Pentru ca a tine pasul cu schimbarile din online este o prioritate pentru noi, cea de-a 12-a editie Webstock aduce pe scena oameni care sunt mereu cu un pas in fata trendurilor, specialisti care au anticipat tendintele in social media si care vor oferi participantilor insight-uri utile despre ce este nou, ce va functiona in anul urmator si cum trebuie sa ne adaptam pentru a ramane relevanti.

Esti la curent cu tot ce s-a intamplat in online-ul romanesc

Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online realizate in Romania. Toamna aceasta va fi o gala speciala, exclusiv online si cu cel mai mare juriu de pana acum. Mai mult decat atat, pentru ca s-a urmarit mereu sa se tina pasul cu peisajul social media, care a evoluat mult in ultimii ani, au fost incluse noi categorii in competitie asa ca acum sunt in total 23 de categorii – cele mai multe de pana acum.

Intalnesti oamenii care te vor motiva

Webstock este locul in care se intalnesc oamenii care au ceva de spus in societatea noastra. Cei care fac lucrurile sa se intample, oamenii care stiu ca se poate mai bine si vor sa faca parte din aceasta schimbare. Webstock 2020 va fi locul in care vezi ca se poate si in care esti motivat de ceilalti sa faci lucruri mari. 

Deci, sa recapitulam : 8 si 9 octombrie se intampla Webstock ONLINE iar evenimentul poate fi urmarit LIVE pe pagina de Facebook a conferintei si evenimentul de Facebook  si pe conturile de Twitter si Instagram . Daca nu te-ai inscris pana acum, inca mai ai timp sa o faci si sa fii parte din comunitatea Webstock , daca nu esti deja.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii octombrie 2020

Cum a fost a Classic Unlimited la Sinaia

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly