September 27th, 2023

Webinar despre bogatie cu Mihaela Stroe

Recent, am urmarit un webinar al Mihaelei Stroe cu titlul « Bogatia este dreptul tau natural » si m-am gandit sa va impartasesc si voua cateva dintre pricipiiile bogatiei. Pot sa fac asta, pentru ca mi-am luat notite, lucru pe care va sfatuiesc sa-l faceti si voi atunci cand va uitati la webinarii. In felul acesta veti retine mult mai repede informatiile pe care le vedeti.

Este al doilea webinar de luna asta pe care il urmaresc si care are legatura cu subiectul bogatiei si tangential al banilor.

wealth-03

Ca sa nu mai lungesc vorba, iata care sunt cele 10 principii ale bogatiei despre care ne-a vorbit Mihaela Stroe :

  1. Exista un camp energetico-informational care reactioneaza la gandurile noastre. Credeti sau nu, el exista !
  2. Campul energetico-informational poate materializa gandurile noastre. Se poate crea continut ! Asa ca….mare atentie la ce ganduri emiteti, caci ceea ce ganditi veti atrage si se va si materializa !
  3. Gandurile declanseaza materializarea lor !
  4. Principul armoniei spune asa : atunci cand traiesti in armonie cu universul, apar sincronicitati ! Asta, credeti-ma ca am trait-o pe pielea mea, deci pot confirma ca asa este ! Totul e sa fim cu ochii larg deschisi si cu urechile ciulite ca sa pricepem si sa decodam mesajele pe care le primim.
  5. Este necesar sa ai o imagine mentala cat mai clara a dorintelor tale. Poti tine un jurnal in care sa notezi ce iti  doresti sau sa iti creezi un « vision board » unde sa pui imagini cu ceea ce vrei sa ai in viata ta. Si e important sa scrii cum te simti traind ceea ce viezi ca si cum ai avea deja.
  6. Ceea ce « hranesti » cu atentie creste si se multiplica.
  7. Singura constanta a lumii in care traim este SCHIMBAREA PERMANENTA ! Ne place, nu ne place, acceptam sau nu prea, cam asta e. Si cu cat intelegem mai repede acest principiu, cu atat mai bine.
  8. E foarte util sa ai convingerea ca meriti sa fii bogat. Imaginea de sine e corelata cu bogatia (dialogul interior). Bogatia deja o avem.
  9. Obisnuieste-te ca in fiecare moment al vietii sa dai 100% din ce poti sa oferi.
  10. Transmite bogatia ta si altora. Poti sa faci donatii, sau sa acorzi din timpul tau altora. Orice.

ff69dbb6b18906a09b484db31e8dfd9f

Mihaela Stroe ne-a sfatuit sa tinem un jurnal de vise si sa ne facem un vision board. Apoi ne-a impartasit cateva dintre afirmatiile pe care le foloseste pentru setarea mentala a zilei, inca de dimineata.

Iata cateva dintre ele :

« Azi am atitudinea unui om de succes ».

« Aceasta este cea mai minunata zi din viata mea ».

« Azi, toata iubirea, sanatatea, abundenta financiara si tot ce e mai bun pe lume se revarsa asupra mea ».

Nu au fost lucruri noi, majoritatea acestor principii le stiam deja, insa a fost ca un fel de recapitulare pentru mine. Si cred ca e util din cand in cand sa ti se mai actualizeze si sa se « aseze » cunostintele deja acumulate. Sper ca aceste informatii sa va ajute si pe voi, cu conditia sa le si aplicati. 🙂

Sursa imagini : Pinterest, http://efdreams.com/

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Ce-am invatat despre bani de la webinarul lui Andy Szekely

Care e diferenta intre erotism si sexualitate?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly