November 28th, 2023

Va invit sa completati un chestionar legat de vinuri

Aceasta postare se adreseaza cunoscatorilor de vinuri dar si celor care beau vin pur si simplu. Mi-a parvenit aceasta informatie printr-o prietena de pe LinkedIn care m-a rugat sa o ajut cu completarea unui chestionar legat de vinuri.

Nu eram foarte convinsa ca ar fi util pentru mine sa-mi ”pierd” timpul cu inca un chestionar dar nu mica mi-a fot mirarea cand, in timpul completarii, mi-am dat seama ca aflu foarte multe despre preferintele mele in materie de vinuri si imi clarific gusturile pe care le am. Asa ca a fost interesant si deloc inutil.

Pana acum, au reusit sa stranga peste 1500 de raspunsuri insa mai au nevoie de cateva zeci. Asa ca va invit sa completati chestionarul.

Red and white wine pouring in two glasses

„Buna ziua! Binele fiecaruia dintre noi este legat de binele colectiv. Binele colectiv este suma implicarilor individuale. Va rugam sa aveti bunavointa de a va implica intr-o importanta cercetare academica despre Comunicarea multisenzoriala a vinurilor sub un brand umbrela geografica care se sprijina si pe chestionarul aflat in link-ul de mai jos. Completandu-l (lucru pentru care va multumim), va aduceti contributia la o fundamentare stiintifica a argumentelor si solutiilor care pot deschide oportunitati profesionale, antreprenoriale si de trai decent pentru comunitatile din zonele viticole sau pentru cei care au (vor avea) tangenta cu sectorul vitivinicol fara a fi producatori de vin. Sunt tari care au un nume bun si locuitorii sunt prosperi si datorită vinului. Romania poate urma acest model si poate etala idei inovatoare. Cele 10-12 minute pe care le dedicati completarii chestionarului sunt esentiale in realizarea acestui scenariu.

Va multumim!

Ruxandra Paduraru, in numele Echipei IWCB (www.iwcb.ro )”

Sursa imagine : https://www.group-digital.fr/

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii august 2018

Evenimentele lunii septembrie 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly