November 28th, 2023

Ustensile, bucatarie, restaurant

De fapt, sunt destul de practica din fire, prin urmare, ce m-a manat sa fac toate aceste achizitii, cred (nu sunt prea singura ce a fost in capul meu la momentul cu pricina 🙂 ) a fost ca m-am gandit sa-mi usurez viata si sa-mi eficientizez gatitul. Mi-o fi placand mie sa gatesc dar nu suport sa stau chiar cu orele in bucatarie.

Cateodata mi-a trecut prin minte ideea de a-mi deschide un restaurant. Dar, pentru ca pasiunea pentru mancat, pe alocuri gatitul, simtul critic si experienta mea in turism si customer service nu sunt suficiente, am lasat asta in mana altora care se pricep mai bine. Eu la mancat tot din farfurie ma pricep super.

Si in plus, daca vrei sa faci o treaba buna, o faci la un anumit standard. Iar ca sa poti livra la acel standard, cel mai bine e sa fi profesionist sau daca nu, sa angajezi niste profesionisti. Cum ar fi de exemplu, GGM Gastro – o companie recent aparuta pe piata autohtona si care ofera cam tot ce-ti trebuie pentru un restaurant (articole de gatit, mobilier, vitrine frigorifice si alte ustensile utile in horeca) sau pentru o firma de catering. Si nici macar nu trebie sa te deplasezi pentru ca poti cumpara totul online.

Habar nu am ce restaurant mi-as deschide daca ar fi sa fie, dar un lucru e cert. M-am gandit si eu asa cu mintea mea de necunoscatoare care ar fi ustensilele de baza pentru orice tip de restaurant. Si m-am ghidat dupa ce am si eu acasa si e non negociabil. 1 la mana frigiderul sau ma rog ceva de racit chestii, caci fara asta, vara, chiar nu se poate (la naiba si acum am pofta de inghetata 🙂 ), 2 la mana aragazul, caci pe el se gateste. Apoi, logic ar fi sa ai niste ustensile de gatit ca sa ai cu ce sa prepari o mancare cu care sa le linga clientii pe degete si careia sa i se duca buhul ca sa mai vina si altii. Deci asta era numero 3. La 4 m-am gandit ca dupa ce e gata mancarea mai trebuie sa o si mananci in ceva. Cu numarul 5 chiar am avut de furca caci epuizasem ideile. Asa ca…..m-am gandit si m-am tot gandit si in viziunea mea, ar fi niste chestii cu care sa chemi ospatarul sau chelnerul. Nu stiu exact care este diferenta. Sau daca este vreuna. Deci vedeti, sunt habarnista, dar eu zic ca le am cu logica. Iar dupa acest articol pot chiar sa ma apuc de facut un plan de afaceri ca furnizor as cam avea.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Hackeru, domeniul si blogul – poveste adevarata

Ce gadget-uri imi doresc de pe QuickMobile si de ce

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly