July 18th, 2024

Povestea blogului

Ca orice lucru de pe lumea asta totul a inceput cu o idee. De fapt cu o vacanta in minunata «insula a primaverii vesnice» – Tenerife, in 2011. Acolo am cunoscut o bloggerita talentata – Raluca Popa (raluxa) care m-a inspirat. Si de cand am cunoscut-o, gandul de a-mi face un blog nu mi-a mai dat pace. Azi, cand se implinesc fix 2 ani de la acea superba vacanta, iata ca in sfarsit ideea a dospit suficient si s-a transformat in blog. Nici daca imi doream sa fiu la asa «un mare fix» nu mi-ar fi iesit.
 
Unii s-ar putea intreba de ce a durat atat. Si eu ma intreb. Dar daca ma gandesc ca a durat cam o saptamana sa imi aleg numele, apoi alte cateva saptamani si dupa sute de vizionari de modele de template-uri, am facut o selectie de vreo 20 din care cu greu mi-am gasit unul potrivit. Apoi, dupa ce am gasit template-ul potrivit, cum sa il mai personalizez, cum sa aranjez informatiile etc. Nici acum, nu pot spune deocamdata ca aceasta este forma finala. Mai am inca multe de invatat despre domeniul acesta, despre promovare, scriere de articole etc.

Cand a fost vorba de continut, au inceput sa ma macine tot felul de idei. Oare ceea ce voi scrie chiar este relevant sau macar inteligent? Oare sunt suficient de creativa? Si daca nu?
Care este nisa catre care sa ma orientez? Acum este la moda cica sa-ti gasesti o nisa. Sau daca nu-ti convine ce gasesti sa iti creezi propria nisa. La mine e mai complicat cu nisa caci am idei din mai multe domenii, nu ma pot opri la unul singur, iar daca e sa pun tot ce imi vine in capsor, am decis ca mai bine il las general.
 
Primele incercari timide de a scrie au fost cateva articole pe teme aleatorii, postate pe un cunoscut site (www.121.ro) in 2012. Am vrut asa sa “testez piata” cum s-ar spune si nu mica mi-a fost mirarea cand scriind din suflet despre un subiect banal, mi-am atras tot felul de comentarii care mai de care mai «spumoase». Deci uite ca pot fi controversata pentru un subiect necontroversat – despre ojele pe care le detin. Asa ca mi-am facut curaj.
 
Cum 2013 a debutat cu inspiratie din plin si forta creatoare, am zis ca este cazul sa ma pun serios pe treaba dupa ce tot amanasem lansarea blogului de 3 ori. La mine cifra 3 e cu noroc. Saptamana aceasta am vazut in mediul online concursul de bloguri si am zis This is it. Asa am gasit motivatia ca doar in cateva zile sa reusesc ce nu am reusit in 2 ani. Si iata-ma la start.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Luna mea

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly