May 14th, 2021

Mi-am luat copacel din licheni stabilizati

Asa ca mi-am pus asta pe lista de dorinte si ma gandeam ca intr-o buna zi cu soare, cand o sa am niste bani in plus, o sa imi iau si vreo 2 tablouri cu licheni ca sa-mi decorez casa cu ei. Dar evident, nefiind o prioritate stringenta, nu m-am grabit sa imi aloc buget pentru asta.

Insa universul a retinut dorita mea si mi-a livrat solutia perfecta si fara bani.

Cum am facut asta?

Din fericire, pe Facebok sunt intr-un grup de mamici antreprenoare din Brasov si s-a organizat un giveaway. Adica un fel de schimb de servicii, un troc. Si cineva a postat ca daruieste un copacel multicolor din licheni stabilizati. Va dati seama ca nu am stat pe ganduri ci m-am aruncat. Iar asta-vara cand mi-am planificat o mica excursie la Brasov cu treburi m-am intalnit cu Cristina, ne-am si cunoscut cu ocazia asta si mi-a dat si copacelul. A fost foarte fain si m-am bucurat ca un copil de cadoul primit. Numai tipe faine in grupul asta. Adica sa-ti dea cineva ceva la care a muncit si sa nu-ti ceara nimic in schimb asta mi se pare ceva wow!

In secret, speram din tot sufletul ca pisoiul sa nu mi-l atace si sa-l faca praf asa cum a facut cu majoritatea florilor pe care le aveam in casa inainte sa-l adopt.

Asa ca, iaca asa mi-am luat eu copacel in loc de tablou. E foarte frumos, a rezistat eroic la transport si imi bucura privirea. L-am pus pe sifonier in dormitor (caci nu trebuie expus la soare direct) si, desi a fost adulmecat de cateva ori de pisoiul meu curios si jucaus, din fericire nu a prezentat vreun interes asa ca l-a lasat in pace. Sunt foarte fericita ca este inca intact (ca prin minune). A rezistat si s-a mentinut foarte bine. Copacelul din licheni stabilizati e fix asa cum l-am luat si mi se pare genial ca nu trebuie sa-l intretin in nici un fel.

Ma gandesc chiar sa imi fac un perete intreg cu muschi si licheni stabilizati in viitor caci se comporta exemplar. Recomand cu incredere!

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Pocast, podfest sau ce cocomarla or mai fi si astea?

Evenimentele lunii martie 2021

2 Comments

 1. Cristina
  29/10/2020

  Mulțumesc Mădălina pentru aprecierea ta 😊mă bucur că ți place copăcelul !! 🤗

  Reply
  • 02/11/2020

   cu drag. imi place foarte mult si se mentine frumos in continuare!

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly