November 28th, 2023

Mai putin timp in social media si totusi mai conectata

De cateva luni se petrece cu mine un fenomen ciudat dar totusi, intr-o oarecare masura explicabil.

Petrec mai putin timp pe retelele sociale (Facebook, Instagram, Google+) insa, in mod paradoxal, ma simt mai conectata cu oamenii ca niciodata. Si asta nu numai cu cei din Romania ci chiar cu toti oamenii de pe planeta.

Asa ca, ce se spune prin literatura de dezvoltare personala e adevarat. Toti suntem interconectati si parca incep sa ni se retrezeasca celelalte simturi, pe care stramosii nostri stiau sa le foloseasca cu inteleciune, asa ca simtirea la distanta, telepatia au devenit ceva la ordinea zilei. E suficient sa ma gandesc la o persoana ca energia s-a si transmis si nu dureaza mult si ma trezesc ca persoana ma contacteaza pe Facebbok, Instagram sau pe mail. Interesant nu-i asa ?

bigstock-Modern-Keyboard-With-Colored-S-68403502

Ati experimentat sentimentul universalitatii vreodata ? E de nedescris. Simti ca esti totul, alfa si omega, inceputul si sfarsitul si ca esti conectat cu fiecare fiinta vie de pe aceasta planeta.

Iar daca cumva mi se intampla sa plec din Bucuresti, cu treburi sau de placere, atunci tendinta de a-mi verifica conturile de social media scade drastic. Pur si simplu, chiar si atunci cand am momente de plictiseala, nu prea mai imi vine sa pun mana pe telefon. Prefer de 1000 de ori sa admir natura, locurile prin care trec, arhitectura cladirilor, sa observ oamenii, sau sa zburd odata cu gandurile mele, fara sa simt nevoia sa-mi umplu momentele de pauza cu butonatul telefonului.

Acum 1 an sau 2, petreceam mult mai mult timp cu ochii in ecrane si nu stiu cum se facea ca ratam multe dintre informatiile care imi erau folositoare, mesaje de la oameni si ma trezeam ca aflam dupa ce lucrurile se petrecusera. Ma enerva chestia asta.

Connected-People

Asta pana sa primesc o « deconectare » fortata si sa-mi dau seama ca sarisem calul. Si pentru ce ?

Acum, paradoxal, lucrurile par sa se petreaca invers proportional. Desi petrec mai putin timp « conectata », prind din zbor informatiile care ma intereseaza si sunt mai la curent ca niciodata cu tot ce trebuie sa aflu la momentul potrivit. Parca nu prea mai imi scapa lucruri importante.

Vi se intampla si voua la fel ?

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Pana la miezul noptii mai puteti vota la Digital Divas Awards 2016

Evenimentele lunii iunie 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly