September 27th, 2023

La revedere 2019, bun venit 2020!

E ultima zi calendaristica din 2019 si m-am trezit cam lenesa azi cu o lentoare in mine…. Cred ca am amncat prea mult ultimele 3 zile si parca sunt un urs indopat. J

Eram gata gata sa zic pas acestei postari dar pana la urma m-am mobilizat sa o scriu avand in vedere ca am cam chiulit pe blog in ultimele luni.

Anul asta, trec in noul an in Grecia iar azi a fost o zi insorita si frumoasa  numai buna de plimbat. Dar nu m-am plimbat ci am simtit sa stau cu mine, sa lenevesc (ultima data pe 2019) sa am ragaz sa imi scriu to do listul pentru ianuarie, sa-mi scriu intentiile, sa imi dezmortesc putin oasele si sa-mi accelerez digestia si sa scriu aceasta postare.

Chiar nu aveam nici un chef anul asta de facut bilanturi pentru ca in mare, in ultimele 2 luni am primit bonusuri de la univers. Dar pe 28, tot nu am scapat, cineva s-a gandit sa ma ia la bani marunti sis a ma puna sa ma gandesc la cum a fost 2019, cum a inceput si cum se incheie. Pe scurt, a inceput prost dar s-a terminat cu bine. A fost un an cu de toate, ca ma toti de altfel.

Imi place sa cred ca am mai urcat niste trepte si ca cel putin  mi-am mai invatat niste lectii ca sa nu mai dau cu capul de ele.

Dragi cititori, va doresc ce imi doresc si mie. Sa intram cu dreptul in 2020 caci se spune ca va fi un an special sis a il valorificam la maxim!

Sa traim fericiti sis a avem parte de iubire, armonie si prosperitate! La Multi ANI!

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii decembrie 2019

Joaca-te de-a Einstein la expozitia Interactive Science

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly