October 27th, 2020

Indydraw da viata super eroului din tine

Am participat saptamana trecuta la Jacques Pot la lansarea Indy Draw, un concept nou un materie de grafica premium personalizata.

IMG_20150610_195128

O echipa formata din niste baieti (si-o fata), programatori cu talente la desen, s-a gandit sa combine pasiunea pentru benzile desenate, super eroi, muzica si personaje de tot felul pentru pentru crearea unui cadou personalizat, unic. Conceptul lor este diferit ce ceea ce exista acum la noi pe piata in materie de personalizare. Este vorba de lucrari desenate manual, folosind tehnologia de ultima ora, fara filtre preexistente astfel ca rezultatul final este unic pentru fiecare client in parte, irepetabil, editie limitata asa ca nu ai cum sa semeni cu altcineva.

Care-i spilul ? Pai e simplu. Trimiti o poza cu fata ta, alegi un personaj din cele galeria propusa pe site (sau spui care este personajul dorit si ipostaza) si artistii Indy Draw te transforma in eroul tau preferat! Daca vrei altceva, poti alege benzile desenate, caricaturile sau postere de film, tot cu personajele dorite de tine.

Cam asa arata produsul finit, imprimat pe tricou. Il recunoasteti?

Cam asa arata produsul finit, imprimat pe tricou. Il recunoasteti?

Practic e vorba de un desen personalizat dupa dorintele clientului. Artistii Indy Draw au posibilitatea sa execute cam orice fel de desen. Asa ca orice iti doresti poate fi transpus in realitate.

Daca nu-ti place nimic, iti pot crea propriul personaj iar rezultatul final se poate materializa intr-un tricou, afis, cana, carte postala sau canvas sau alte tipuri de suport.

Preturile variaza in functie de complexitatea executiei. Iti poti alege un template existent in galeria de super eroi de pe site sau ii poti comunica desenatorului dorintele tale astfel incat sa-ti creeze un personaj cu totul si cu totul aparte, cu fundal si toate cele.

Astfel ca si timpul de lucru variaza de la o ora pana la cateva ore in functie de complexitatea comenzii si de dorintele clientului.

Dupa ce termina de executat comanda, baietii ti-o trimit spre aprobare inainte de finalizare astfel ca tu ai ultimul cuvant, putandu-se face apoi retusuri sau alte modificari de ultima ora.

Oricum preturile lor sunt accesibile si sunt cu mult mai jos fata de ce se practica de catre siturile din afara (in jur de 100 – 150 de lei, ca sa va faceti o idee).

10446665_484621145021381_320516653341913039_n

Mi se pare o idee de cadou super interesanta si unica, cu care sigur vei primi un wow de la cel/cea care-l primeste. Nu gasesti pe toate drumurile super eroi cu chipul tau sau personaje create special pentru tine. Asa ca acum ai la indemana o echipa de artisti talentati care te poate ajuta sa-ti surprinzi seful colegii, iubita, prietenii, parintii, copii sau pe oricine vrei sa mai impresionezi sau sa faci o surpriza  savuroasa, oferindu-i in dar personajul, cantaretul, personalitatea sau formatia preferata.

A fost  o lansare reusita, am cunoscut bloggeri noi, am socializat, ne-am delectat cu cocktaluri si ne-am pus memoria la contributiela concursul de recunoastere a unor cover-uri dupa coloane sonore din filme si seriale, cantate la orga electronica (cred, nu ma pricep la instrumente muzicale 🙂 ) de o tipa talentata. 🙂

Si vazut ad-hoc cum se deseneaza si se construieste un personaj de artistii Indy Draw.

Pana si

Pana si ambianta de la Jaques Pot imi spunea ca o sa castig. Me….the CatWoman! 🙂

Si pentru ca 3 este un numar norocos, am castigat si eu ceva si in curand ma vor transforma si pe mine in Cat Woman. Abia astept sa vad cum va iesi !

Tu ce super erou ai vrea sa fii?

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

AOLN organizeaza o tabara de spiritualitate

Concertul lui André Rieu….sublim

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly