December 8th, 2022

Hello 2022

Nici nu stiu cum a trecut prima saptamana din 2022. A trecut si Sf Vasile si Sf. Ion si Boboteaza iar anul asta am uitat total si de busuioc si de apa sfintita. 🙂 Sper sa-mi mearga bine oricum!

La multi ani pe anul asta dragi cititori! Sa avem cu totii un 2022 cu sanatate si belsug in toate! Cel putin asta este cuvantul cu care am intrat in noul an. Asadar, belsug sa fie!

Recunosc, m-am urnit putin cam greu cu prima postare pe anul asta si cand m-am apucat sa scriu mi s-a parut ca se potriveste foarte bine cu imaginea pe care am ales-o. Pentru mine 2022 este inca o foaie alba caci, desi mi-am facut lista cu ce vreau sa manifest anul asta, pentru mine inca este o provocare sa o reduc la esential asa ca inca nu am pus pe hartie, pe scurt, cum vreau sa arate 2022.

Asa ca, va las si pe voi sa va completati imaginea cu ce va doriti de la anul ce tocmai a inceput dar e important sa scrieti pe hartie. Ca sa nu pierdeti din vedere cu ce idei si dorinte ati inceput si sa va uitati in decembrie unde ati ajuns.Succes in toate!

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Admont – tur virtual exceptional 29.06 – 1.07.2021

Cum a fost la plantare cu ActforTomorrow

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics