November 29th, 2022

Hackeru, domeniul si blogul – poveste adevarata

De prin 2019 am intrat intr-un proces personal de reinventare si am cam abandonat scrisul si blogul. Nu am simtit ca imi mai venea sa fac asta.

Recent, am avut iar niste asa-zise atacuri cibernetice de la un maimutoi de hackeras care imi trimisese un mesaj de santaj. Cu el am rezolvat simplu. L-am dat pe mana politiei ca sa-si bata ei capul cu el. Insa, am stat sa ma tot gandesc caci nu era prima data cand cineva incearca (fara sorti de izbanda, din fericire pentru mine) sa-mi atace blogul. Si deodata, am vazut lucrurile intr-o lumina cu totul noua.

mi-am dat seama ca toate astea nu erau altceva decat incercari de a ma face atenta la niste aspecte. Eu ca persoana am evoluat, ma aflu intr-o noua etapa de viata, asa ca, prin urmare ar fi de preferat sa evolueze si blogul o data cu mine.

Iar atunci cand am luat hotararea asta, imediat am primit pe tava si solutia. Asa am aflat ca, mai nou si domeniile nu mai sunt ce au fost si acum sunt multe noutati pentru cine este interest sa isi deschisa un domeniu nou, sa-si faca un site, blog etc.

Asa ca, afland ca exista mai mult de 1000 (auziti chestie!) de noi extensii, ce mi-am zis! Gata! Acum a venit momentul sa-mi fac un makeover la blog si sa-i fac niste ajustari. Si cand am vazut lista de domenii a celor de la Hosterion m-am simtit ca un copil in fata magazinului cu bomboane.

Sincer, ma cam ispiteste idea sa-mi fac blog cu ceva de genul www.madalina.iancu daca s-ar putea ca mi se pare mai interesant si am vazut eu pe acolo ceva care cred ca s-ar potrivi. Si daca tot traim vremuri in care totul este posibil, hai sa vedem…ce altceva mai este posibil pentru blogul meu?

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Vrei sa fii FERICITA? Creeaza mici spatii personale, care sa te incarce cu energie pozitiva!

Ustensile, bucatarie, restaurant

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics