November 28th, 2023

Experiente care m-au facut sa evoluez

De ieri, am intrat oficial in ultima luna calendaristica a anului. Decembrie este pentru multi dintre noi o luna a bilanturilor, o luna in care tragem linie, ne uitam la ce am facut in anul care se incheie si ne punem pe hartie planurile pentru urmatorul an.

Anul asta, Facebook mi-a luat-o un pic inainte si mi-a aratat deja filmuletul cu ce am facut in 2016. Si daca tot e o perioada de reflectie, am primit si o provocare interesanta de la Stalinskaya, care anul acesta sarbatoreste 20 de ani de prezenta in Romania. Cum mai trece timpul !

E vorba despre ce m-a ajutat sa evoluez in plan personal ! Multe…..oameni, carti, situatii, filme, calatorii.

Asa cum se intampla in vietile noastre, de regula cand avem nevoie de indrumare, intr-un fel sau in altul, cand cautam raspunsuri, apar in viata noastra si oamenii potriviti care ne indruma. Totul este sa fim deschisi sa primim ce au sa ne spuna sau sa ne invete. Asta ar fi cea mai sanatoasa abordare…..cel putin la modul teoretic.

Despre cursul de feminitate tinut de Oana Stoianovici v-am mai povestit aici. Stiti cum se spune…. atunci cand elevul este pregatit, apare si maestrul nu-i asa ? Sunt sigura ca ati vazut acest citat cel putin o data. Poate ca stiti deja ca este adevarat sau considerati ca este doar o vrajeala de dezvoltare personala, in orice caz, pentru mine, pot sa spun ca asa e.

evolutie-spirituala-omul-care-voia-sa-fie-fericit-editura-philobia

Oana Stoianovici a aparut in viata mea intr-un moment in care ma cautam pe mine, in care intelesesem ca tot ce traisem pana atunci avea nevoie de o completare, de niste raspunsuri.

Mi-a redefinit complet conceptul de feminitate (caci nu prea stiam eu bine despre ce e vorba), de masculinitate, de relatie intre un barbat si o femeie, de importanta suportului moral si nu numai intre femei.

Intalnirea cu ea a insemnat evolutie la nivel personal. M-a facut mai puternica si mai inteleapta si ii multumesc ca a aparut in viata mea la marele fix.

Desigur si calatoria pe Camino de Santiago pe care am facut-o in 2012 a fost un fel de « milestone » in viata mea de pana acum. A fost o experienta deosebit de complexa care m-a schimbat mult.

Ma bucur tare ca am avut privilegiul sa beneficiez de aceste 2 experiente transformatoare si de restul pe care le-am avut pana acum si care m-au facut cine sunt azi.

Preparata conform unei retete traditionale rusesti, STALINSKAYA Vodka este recunoscuta pentru taria gustului, pentru rigoarea selectiei materiilor prime si imbunatatirea constanta a procesului de productie si a tehnologiei folosite. Inca de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alaturi de cei care care au curajul sa riste pentru a transforma orice incercare intr-o victorie, de cei al caror succes este alimentat de taria de caracter”. Marca aniverseaza anul acesta 20 de ani pe piata din Romania.

Sursa imagine : www.damaideparte.ro

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum l-am impuscat pe sefu…….la airsoft

Vrei sa o surprinzi? Ia-i un ceas Michael Kors

6 Comments

 1. 03/12/2016

  Continua cu drumul transformational ca transmiti un vibe pozitiv

  Reply
  • madalina
   04/12/2016

   Nu am cum sa nu continui ca asa e viata. Multumesc!

   Reply
 2. 04/12/2016

  Orice experienta este o lectie, important e sa fim pregatiti sa o primim!

  Reply
  • madalina
   04/12/2016

   Asa este si mai les sa o intelegem, ca aici e aici!

   Reply
 3. 04/12/2016

  La multi ani celor de la Stalinskaya.

  Reply
  • madalina
   04/12/2016

   Beau la masa de Craciun un pahar in cinstea lor! 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly