November 28th, 2023

EU versus NOI pentru o planeta mai verde

In ultimi ani, omenirea a vazut multe catastrofe naturale si cataclisme care au inceput sa sune ca niste clopotei si sa ne trezeasca la o realitate care nu ne prea place. Planeta a cam inceput sa se supere pe noi si sa spuna ca nu mai suporta….nu pe noi oamenii ci comportamentele noastre de exploatatori irationali si insensibili. Pentru ca asta am facut in ultimii 20 de ani. Ne-am comportat ca niste pradatori fara discernamant, fara sa ne pese de consecintele asa-zisului nostru „progres” asupra mediului inconjurator si al planetei.

Acum, dupa toate astea, pare ca omenirea ia in sfarsit in serios protectia mediului inconjurator, trezita din adormire de activistii de mediu, ONG-urile care militeaza pentru durabilitate si pentru o alta paradigma de gandire, campanii si masuri administrative.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Carti, copii si alte cele

Cele rele sa se spele cele bune sa se adune cu Love and Fun de la Lenor

2 Comments

 1. 11/12/2020

  Sunt curios cat mai dureaza pana luam in serios cu totii problema mediului inconjurator. Se vorbeste intr-adevar din ce in ce mai mult despre asta, dar nu pare ca toti sunt convinsi, cel putin asta e parerea mea…

  Reply
  • 30/12/2020

   Din pacate, niciodata nu se va intampla asta. Ca sa fie cu totii convinsi nu e posibil. Ar insemna o lume perfecta iar pana acolo mai e si nici nu cred ca e fezabil sa existe asta vreodata.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly