January 28th, 2023

Drumul meu – un nou inceput

A fost un drum interesant, ca un roller coaster, atat cu drumuri exterioare, dar mai ales cu “sapaturi” interioare. Am intalnit oameni, comunitati, am descoperit moduri de gandire noi, filosofii, am participat la traininguri, workshopuri, calatorii experientiale. Am invatat sa meditez, sa practic QiGong, am experimentat lifecoaching-ul, am mers la cursuri de feminitate, workshopuri legate de bani, afaceri, marketing, am studiat si ma pasioneaza domeniul autovindecarii, medicina traditionala chineza, Reiki, diferite practici de respiratie etc. Am citit carti si mi-am pus intrebari. Inca o fac si o voi face in continuare caci numai asa se produce cresterea si apar constientizarile.

Pe parcurs, am intalnit oameni care m-au vazut atunci cand eu nu ma vedeam, care m-au sustinut atunci cand nu invatasem ce e aia sustinere, care au crezut in mine atunci cand eu nu stiam ce sa cred, care mi-au dat si suturi in fund ca sa-mi revin, atunci cand a fost cazul. Si tuturor le multumesc pentru contributia avuta la devenirea mea.

Au fost momente cand oamenii mi-au spus ca le aduc bucurie, ca ii inspir, unii mi-au spus ca e nevoie de mai multi oameni ca mine, autentici in lume. Am “ghidat” niste foste colege sa-si inteleaga mai bine emotiile, altora le-am dat mai departe din cunoasterea mea. Fara sa imi dau seama ca asta se numeste lifecoaching.

In 2020 au inceput sa vina catre mine oameni care sa imi ceara sprijinul si asa mi-am dat seama ca a venit momentul sa incep sa impart cu oamenii din cunoasterea acumulata in toti acesti ani. 

Anul trecut a fost deosebit de provocator pentru mine, la toate nivelurile. Nu ca nu as fi fost eu obisnuita cu salturile in necunoscut, de bunavoie si nesilita de nimeni, cu shimbari drastice de traiectorie si asa mai departe. Dar, de data asta a fost mai ceva. Era o voce care urla in mine ca nu mai pot sa imi traiesc viata doar pe modul supravietuire, doar ca sa depasesc niste obstacole si sa o scot la liman.

In ultimele 3 luni ale lui 2020 am avut multe constientizari despre cine sunt, cum privesc viata, ce emotii traiesc, care sunt umbrele mele si ce sa fac cu ele si respectiv cea mai importanta legata de misiunea personala.

Mi-am dat seama ca pur si simplu nu mai pot trai viata decat fiind aliniata cu misiunea mea. Iar misiunea mea este sa sustin oameniI sa-si descopere propria autenticitate si sa-si traiasca viata dintr-un spatiu al iubirii.

Si pentru ca 2020 ne-a redefinit tuturor prioriatile, cred ca multi au constientizat ca ar trebui sa faca din sanatatea lor o prioritate. La mine dintotdeauna sanatatea a fost si este in continuare o prioritate asa ca aici nu s-a schimbat nimic. In schimb, am constientizat, ca pentru a fi sanatos este imperios necesar sa ai un echilibru intre minte, trup si suflet. Iar o stare de bine se culiva atat la interior cat si la exterior.

Iar fiecare dintre noi e unic si are niste daruri de imparatasit cu lumea. Asta a fost una dintre lectile anului 2020. Asa ca, imi dresc sa impartasesc si cu alti oameni ce a functionat pentru mine, in obtinerea starii de echilibru si de bine.

Pornesc acum pe un drum nou si nu stiu deocamdata cum va arata si unde ma va duce insa stiu ca a venit momentul sa-mi impart darurile cu lumea.

Si pentru ca sunt o promotoare a starii de bine, va ofer cu bucurie urmatoarele servicii :

Sedinte de life coaching

Masaj pe pat de masaj cu role de jad

Meditatii ghidate

Initiere in QiGong

Ma puteti contacta la 0737274581 si just_madalinai@yahoo.co.uk

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii ianuarie 2021

Am lansat Terapeutul starii tale de bine

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics