November 28th, 2023

Din nou diva la Digital Divas 2017

Multe dintre deciziile pe care le luam astazi sunt influentate de cei apropiati noua si de media, dar intr-o buna masura, si de liderii de opinie din mediul online. Se vorbeste astazi foarte mult despre influenceri si despre legatura stransa pe care acestia o pot stabili cu publicul lor. Fie ca vorbim de bloggeri, video-bloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenti si in Romania.

18221627_1357766057635363_8356808538225300797_n

La Digital Divas 2017, scena conferintei si audienta reunesc o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging. Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendite si prezinta idei si studii de caz pentru cei care sunt deja prezenți sau vor sa se lanseze in publishing-ul online.

Fii pe 17 mai online pe www.digitaldivas.ro, pentru a urmari live sesiunile de prezentari si Gala Digital Divas Awards 2017.

Printre vorbitorii conferintei se afla: Stela Toderascu, Alexandra Chelu, Matei Dima si Lorena Buhnici.

vb-2

Imi place ca anul asta vad fete noi printre speakeri asa ca sunt tare curioasa ce au de impartasit. Si de asemenea, mor de nerabdare sa aflu ce surprize ne-au mai pregatit sponsorii si organizatorii evenimentului.

Gala Digital Divas Awards ofera recunoastere celor mai bune proiecte online din Fashion și Beauty pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Best Use of Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards, Best Instagram Account, etc.

Mai multe detalii despre accesul la eveniment si program sunt disponibile pe www.digitaldivas.ro. Asa ca miercuri va astept pe Facebook si Instagram cu poze interesante, live-uri, frumusete si inspiratie.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Moldovenii + nutricosmeticele = Beauty Help by Zenyth

Cate dive pe metru patrat au incaput anul asta la Digital Divas 2017?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly