September 22nd, 2020

Digital Divas e anul asta ONLINE

Digital Divas este organizat in 2020 sub conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta tuturor personelor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

Asa ca, in loc de vara, ne vom vedea, la inceput de toamna, pe 18 septembrie, la Digital Divas ONLINE EDITION. Evenimentul are un concept nou, care aduce energia si spiritul Digital Divas de pe scena pe ecranele tuturor.

 Asa cum ne-au obisnuit in fiecare an, vom vedea pe scena noi voci puternice, personalitati din Fashion & Beauty si oameni care impart frumusete celor din jur.

Si ca sa nu ziceti ca nu ati stiut, nu ati putut si nu ati vazut (se transmite live, iar inregistrarea va fi disponibila dupa eveniment, ca si pana acum), va puteti inscrie aici.

Daca vreti sa fiti la curent cu ce se pregateste si se va intampla in doar 4 saptamani (Doamne cum trece timpul asta!), puteti urmari pagina de Facebook, evenimentul sau contul de Instagram. Deocamdata se pregatesc nominalizarile si in curand se va da startul jurizarilor pentru Digital Divas Awards.

Sunt tare curioasa ce activari si surprize mai pune la cale Cristian Manafu impreuna cu sponsorii evenimentului! 🙂

Ne vedem online dar tot ma imbrac in rochie! 🙂

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Pocast, podfest sau ce cocomarla or mai fi si astea?

Evenimentele lunii septembrie 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly