July 18th, 2024

De ce recomand magazinul online ceasuri-shop.ro

Port la mana un ceas de aproape 20 de ani daca va vine sa credeti. Il am din studentie cand am fost plecata in Italia cu o bursa Erasmus si mi-am luat un ceas de pe insula Murano. Fusese visul meu. Nu am dat pe el mai mult de 25 de euro dar va jur ca ceasul asta pare a fi nemuritor.

Anul asta am simtit sa fac multe schimbari si in curand m-am hotarat in sfarsit sa ma despart emotional de ceasul meu si sa il schimb. Vorba aia, daca vreau sa evoluez nu pot sa ma “tin” de vechi. Mi-a luat ceva timp sa iau aceasta hotarare si asa mi-am dat seama cat de atasata emotional eram de el. Si este doar un obiect dar amintirile legate de el sunt….nepretuite.

Ceasul pe care il am acum la mana este facut manual de artizanii din Murano si are un mecanism quartz. Nu e suabacvatic sau ceva dar jur ca a rezistat cu eroism tuturor datilor in care am spalat diverse cu el la mana. Eu imi pun dimineata ceasul la mana si il dau jos seara inainte sa fac dus. Nu l-am bagat niciodata in apa, dar cativa stropi tot au mai patruns insa se pare ca nu au produs stricaciuni. Asa ca mi-am scos din minte povestea ca doar ceasurile mecanice sunt cele mai durabile. Si astea cu quartz rezista. Daca ai grija de ele. ?

Recent, am descoperit situl ceasuri-shop.ro si parca au reinceput sa-mi mearga rotitele asa ca l-am ochit pe asta.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Concerte extraordinare Duo BartolomeyBittmann la București si Cluj-Napoca

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly