July 12th, 2020

Curatatorie haine la botul calului

Nu stiu cum se face, dar in ultimul an am avut de-a face foarte mult cu subiectul curateniei. Numai curatenia de pacate mi-a scapat šŸ™‚ nu am trecut cam de multisor pe la taica popa sa mai fac marturisiri šŸ™‚ .

Cand ma gandesc insa la curatatoria de haine as putea sa va povestesc multe ispravi. Cea mai neplacuta a fost legata de o nunta. Cu vreo 3 zile inainte de nunta la care trebuie sa merg impreuna cu iubitul meu, m-am gandit sa mai probez o data rochia pe care vroiam sa o port ca sa ma asortez cu el. Soc si groazaĀ ! Rochia avea o pata de transpiratie (prea multa dantuiala deh šŸ™‚ ) de care pesemne ca uitasem. Am dus-o repede la curatatorie cu gand sa o iau in maxim 48 de ore. Asa ca, nu mi-am facut griji. Numai ca atunci cand m-am dus sa o ridicĀ ce sa veziĀ ? Rochia nu era gata si mi-au explicat ca avusesera multe comenzi iar cateva se incurcasera. Si printre ele, taman rochia mea. Foc si para m-am facut, dar degeaba am facut spume ca tot nu a fost chip sa merg la nunta cu rochia cu care tineam mortis sa ma imbrac. A trebuit sa merg cu alta rochie. Iar din cauza asta am mai si intarziat, iar iubitul meu a facut ca toate cele.

11066796_993162380773978_1393937890600364851_n

Sa nu faceti ca mineĀ ! šŸ™‚

Mai nou insa, a aparut conceptul deĀ curatatorie de haine cu ridicare si livrare la domiciliu sau la serviciu. Ca doar nah suntem oameni ultra, mega ocupati iar pe unii ii cam uita Dumnezeu pe la serviciu (not me he he šŸ™‚ ).

Insa acum oameni suntem si de ce sa nu recunoastem ca e mai comod sa primesti hainele curatate, parfumate si aranjate directĀ  la botul calului cum s-ar zice fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la curatatorie.

Si unde mai pui ca le poti primi fix in 4 ore daca te grabesti foarte tare sau ai vreo urgenta. Sigur platesti in schimb o taxa suplimentara. Insa, daca esti cuminte si astepti intre 24 si 48 de ore (adica un interval normal) nu mai platesti nimic pentru colectare si livrare, daca ai comanda minima.

13100945_1029567377133478_3655679080691839916_n

Iti scuteste o gramada de timpĀ ! Carevasazica, nu mai faci drumuri ca sa duci hainele si nici drumuri ca le iei de la curatat. Ma gandesc ca acest serviciu le este foarte util atat oamenilor obisnuiti, cat mai ales oamenilor de afaceri pentru care, timpul chiar inseamna bani si care pretuiesc fiecare minutel.

Eh si uite asa, daca aveam eu atunci curatatorie cu colectare si livrare la domiciliu, cum gasim LaUmeras ajungeam si eu la nunta fara sa mai intarzii, zen si cu rochia preferata. Hah de vezi tu soroĀ ! Alta viata, alte timpuri, alte serviciiĀ !

Chiar ma intreb ce o sa se mai inventeze in materie de curatatorie haineĀ ! Parca si vad o reclama ā€“ CURATORIE HAINE ā€“ ultima frontieraā€¦ca in Star TrekĀ ! šŸ™‚

Sursa imaginiĀ : LaUmeras

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Despre prosperitate ā€“ workshop cu Andy Szekely

Siropuri si cocktailuri

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly