January 16th, 2022

Cum a fost la Prahova tv in emisiunea lui John Cristea

Cu cateva zile inainte inainte de a doua editie a evenimentului de contact vizual, am fost invitata la Prahova tv in emisunea « Generatia lui John », moderata de John Cristea.

Pentru asta, am facut o scurta excursie fulger la Ploiesti, care a durat cu totul vreo 5 ore…cu niste mici peripetii pe care o sa vi le povestesc intr-o alta postare.

Revenind la emisiune, inainte sa ajung, multa imi spunea ca John e un tip foarte fain si ca o sa imi placa de el ca om. Au mai fost si alti bloggeri prin « ograda » lui. Am uitat sa va spun ca si John e blogger…..asa ca intelege bine fenomenul.

12573662_947740535342763_4814794782059206961_n

Mi-a placut ca la el pe blog a lansat o invitatie deschisa pentru toti cei care au ceva de spus. Si asa am ajuns si eu la « Generatia lui John ». Intr-o zi ploioasa, cu cizme de cauciuc, ca o curca plouata 🙂 dar horata sa vorbesc lumii despre contactul vizual si apropierea intre oameni.

Mi-a placut de el ca om ; e un tip cult, citit, simpatic cu care poti sta de vorba ore in sir fara sa te plictisesti.

Nu mi-a spus absolut nimic despre cum se va desfasura emisiunea, m-a aruncat direct « in cusca cu lei » dar am avut surpriza ca totul a curs firesc, fara regie, fara script. John e un tip foarte spontan, are mereu vorbele la el. M-a intors pe toate partile, mi-a ridicat multe mingi la fileu. Eu venisem cu gand sa vorbim mai mult despre conexiunea umana si evenimentul de contact vizual si cand colo, discutia s-a dus in toate directiile si am ajuns sa vorbim cate in luna si in stele : educatie, valori umane, terorism, iluziiile in care traim in ziua de azi.

Am avut ceva emotii dar apoi m-am relaxat si chia ram reusit sa fiu coerenta in idei si exprimare. 🙂

Am discutat liber si fara stress si chiar am spus pe bune si eu si el ce aveam in cap. O sa constati singuri asta vizionand inregistrarea emisiunii.

IMG_20160324_200638

John e un tip inteligent si stie sa te plimbe pe unde vrea el. 🙂 Uneori chiar ai senzatia ca e ironic si ca face misto de tine. Parca se tine sa nu izbucneasca in ras. 🙂

Si acum ca sa « dau putin din casa » si sa va povestesc nitel din culisele emisiunii ; nu a vrut in ruptul capului sa imi spuna cati ani are. 🙂  Dar am eu banuielile si ipotezele mele. 🙂

Seara s-a incheiat cu o strangere de mana si o imbratisare.

Pot sa spun ca a fost o experienta placuta ; mi-a placut la el in emisiune si as reveni oricand cu placere.

Acum va astept cu pareri, v-a placut emisiunea ori ba?

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Stiri culturale

Cum a fost la seminarul lui Jack Canfield de la Cluj

2 Comments

 1. Lazar Adrian
  08/04/2016

  O ora in care chiar nu m-am plictisit 🙂 Bravo! La cat mai multe emisiuni!

  Reply
  • madalina
   09/04/2016

   Multumesc 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly