December 8th, 2022

Cum ar arata o recenzie de film din emoticoane?

Despre Festivalul Filmului European v-am mai povestit si anul trecut si m-am caznit sa ajung dar nu am reusit. Anul asta are o particularitate interesanta – implineste 20 de ani de existenta ; asa ca de ziua Europei mai avem un motiv in plus de sarbatorit.

13094301_1112114122160926_129535133150436523_n

In 2016, Festivalul de Film European se desfasoara in Bucuresti in perioada 5 – 15 mai iar aici gasiti selectia de filme pe care le puteti viziona. Ca sa fac un rezumat, editia de anul asta inseamna 85 de proiectii in nu mai putin de 8 sali in Bucuresti. Asa ca aveti ce vedea !

Iar asta cu emoticoanele chiar e o provocare pentru mine. Sincer nu m-am gandit niciodata sa fac rezumatul unui film folosing emoticoane. Sincer, nu sunt prea viteaza la chestia asta, asa ca pe chaturi ma limitez la a folosi doar cateva, ale caror simboluri grafice le cunosc. Stiu…e cam demodat ce spun dar asa sunt eu.

Am gasit un film care imi place, romanesc si pe care tare as vrea sa-l vad la festival. Nu stiu ce o sa iasa dar voi incerca sa va fac un rezumat folosind emoticoane. 🙂

 

? ? ? ?  ?? ? ? ?  ?

?  ? ? ? ? ?

? ??  ??  ?? ?

? ? ? ?

 

Nu stiu daca ati inteles ceva dar asta e trailerul fimului despre care v-am emoticonat mai sus ! 🙂

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii mai 2016

Mr. Right – o comedie dementa cu final neasteptat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics