November 28th, 2023

Cinefemina sau Cinema la puterea feminin

După o prea lungă perioadă de izolare, EUNIC Romania vă scoate din casă în fiecare seară de la ora 21:30, în perioada 8-18 iunie, și vă așteaptă la Grădina cu Filme (Creart, Piața Alexandru Lahovari 7), unde un bogat meniu pentru cinefili a fost pregătit, cu sprijinul Creart, de către nouă instituții membre ale EUNIC Romania: Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Generală Valonia-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe și Institutul Polonez.

Cinefemina se deschide în data de 8 iunie, ora 20:30, cu o expoziție de portrete dedicate regizoarelor incluse în program, precum și cu un trailer de prezentare a festivalului.

Vor vorbi, în deschidere, Excelența Sa Doamna Ambasador a Regatului Suediei, Therese Hyden, directorul Institutului Goethe și președinte al EUNIC Romania, domnul Joachim Umlauf, și Irina Trocan, critic de film, coordonatoarea antologiei Romanian Cinema Inside Out: Insights on film culture, industry and politics (1912-2019). Biletele se pot achiziționa online, urmând linkul: Bilete online | Eventbook

Mai multe despre eveniment și programul festivalului aflați de pe pagina dedicată acestuia pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/228269938636654/

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

#newTogether – Viziuni despre un nou Împreună

Evenimentele lunii iunie 2021

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly