November 28th, 2023

Chipurile orasului – mostenire si destin – O poveste despre tine !

Cei de la Muzeul Bucurestiului au un alt proiect interesant despre care m-am gandit sa va spun si voua.

Muzeul Municipiului Bucuresti organizeaza o expozitie cu participarea comunitatii! Alatura-te si tu, intr-o experienta interesanta, reflexiva, artistica.

O expozitie muzeala poate vorbi acum despre tine. Despre experienta ta si despre inaintasii tai, despre viata noastra si transformarile peste generatii.

Fizionomiile si obiceiurile se transmit in cadrul unei familii, prin mostenire genetica, impresie sau invatare, dar se formeaza prin stil de viaţa si alegeri. Ai mostenit privirea fermecatoare a mamei, talentul la muzica al tatalui, sau ai spiritul ager al bunicului, prin care continui afacerea familiei? Trimite-ne imagini cu tine si persoana careia ii semeni, alaturi de o scurta poveste cu rol explicativ.

17308714_820267514817033_5662372847874377698_n

Trimite povestea ta, alaturi de imagini, pe adresa de e-mail horia.iova@muzeulbucurestiului.ro sau posteaza pe evenimentul de facebook « Chipurile orasului – mostenire si destin », pana la data de 23 aprilie 2017.

Dupa o selectie minimala, textele vor fi postate pe pagina muzeului. Se vor lua in consideratie textele care respecta tematica propusa si normele de redactare corecta in limba romana, precum si misiunea si statutul Muzeului Municipiului Bucuresti.

Materialele colectate vor face parte din expozitia in aer liber « Chipurile orasului – mostenire si destin », care va fi deschisa la Casa Filipescu-Cesianu incepand cu luna mai 2017.

Proiectul este complementar expozitiei « Muzeul Varstelor » si reprezinta o continuare a concursului cu acelasi nume, desfasurat in luna ianuarie 2017.

Participarea va fi rasplatita cu obiecte-suvenir sau publicatii ale MMB.

Va stam la dispozitie, pentru eventuale intrebari, pe pagina de facebook Casa Filipescu-Cesianu sau pe e-mail horia.iova@muzeulbucurestiului.ro .

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

La Antipa am avut intalnire cu Hatzegopteryx

Ce faceti weekendul asta? Dati o tura pe la targul de vinuri REVINO

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly