July 18th, 2024

Ce ai vrea sa faci pana la 60 de ani?

Zilele trecute postam pe wall-ul de pe Facebook un articol despre niste oameni care refuza sa imbatraneasca si care la a doua sau chiar a treia tinerete s-au apucat de niste lucruri pe care le fac de obicei tinerii. Pur si simplu arunca in aer conceptul de imbatranire, asa cum il stim noi romanii. Arata superb si au un tonus pentru care multi dintre tinerii de azi i-ar putea invidia. Majoritatea dupa varsta de 60 sau 70 de ani s-au apucat de facut tot felul de nazdravanii si nu arata deloc precum pensionarii nostrii care sunt impovarati de griji si neajunsuri, de boli si tot felul de lucruri negative, anchilozati si la corp si la minte.

Nooo, pe acesti oameni cand ii privesti iti ridica instantaneu moralul, cand ii vezi atat de tonici si de plini de viata, de activi si de colorati. Sunt minunati. Pe mine ma inspira enorm si ma fac sa ma rusinez ca mai vaiet cateodata de una si de alta. Ma uit la ei si parca nu-mi vine a crede ca se poate. Nu pot decat sa spun wow.

woman-1146386_640

Si siropurile YO implinesc anul asta 60 de ani, asa ca 2016 e anul Yobileului. Drept pentru care m-au provocat sa scriu o lista cu 5 rezolutii pe care vreau sa le fac in viata asta pana la varsta de 60 de ani.

Asa ca am deschis repede wish listul meu (adica lista cu lucruri pecare vreau sa le fac pana mor) si am selectat de acolo cele mai importante dorinte ale mele.

Si pentru ca rezolutiile e bine sa le scrii la timpul prezent, ca mai apoi sa se transforme in obiective (daca iti doresti asta) si sa se mai si indeplineasca, daca faci ceva in sensul asta si daca primesti un pic dea jutor de la Univers.

Cam astea sunt cele mai importante 5 rezolutii care vreau sa se indeplineasca musai pana la 60 de ani.

  1. Construiesc o pensiune intr-o zona pitoreasca montana din Romania si sa o transform intr-o afacere de succes
  2. Am o familie frumoasa si fericita
  3. Fac sky diving cu un wing suit
  4. Vacanta de 5 nopti la Burj Al Arab (unde sa vin cu un private jet luxos)
  5. Vizitez toata Romania si cel putin 50 de tari din lumea asta

A fost bine ca le-am revazut caci e bine sa te mai uiti la ele din cand in cand ca sa nu uiti ce ai de facut.

Voi ce v-ati propus sa faceti pana la 60 de ani ?

Sursa imagine : Pixabay

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Din nou in Bucuresti dupa multi ani

Breaking news – ma votati si castigati!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly