November 30th, 2023

Asociatia ArtCrowd – Artisti in educatie a lansat proiectul Club TOMAPAN

Proiectul isi propune sa testeze receptarea sa in scoli precum si sustenabilitatea si potentialul de scalare pe termen lung in satele din Romania.

PROGRAMUL ACTIVITATILOR

Scoala de Vara „Club TOMAPAN – Istoria si practica artei pentru copii ”, intre 6- 15 iulie 2020. 45 de elevi au participat la activitatile propuse de pedagogii ArtCrowd si au parcurs momente importante din istoria artei  in mod practic si ludic.

Vizita ghidata la Muzeul National de Arta Contemporana, in care aceiasi elevi vor putea completa cunostintele de istoria artei prin parcurgerea catorva momente importante din istoria artei contemporane romanesti in expozitia permanenta „Vazand istoria-1947-2007” si participand la un atelier conceput special pentru varstele si preocuparile lor.

In luna septembrie se va vernisa expozitia in cele trei scoli partenere in proiect, ocazie cu care colegii si profesorii participantilor se vor familiariza cu activitatile proiectului si vor impartasi impresii si idei pentru viitor.

Urmariti intregul proiect pe pagina de Facebook si pe pagina www.artcrowd.eu .

Asociatia ArtCrowd – Artisti in educatie, alaturi de partenerii sai, se angajeaza sa ia  toate masurile conform legislatiei in vigoare pentru ca intregul proiect sa se desfasoare in cele mai bune conditii de siguranta si igiena, in situatia actuala COVID-19.

Parteneri: Scoala Gimnaziala Potlogi, jud. Dambovita, Scoala Gimnaziala Pitaru,  jud. Dambovita, Scoala  Gimnaziala Nr. 1 Galbinasi, jud. Calarasi, Asociatia TFR Alumni – EduConect,

Muzeul National de Arta Contemporana/MNAC.

Parteneri media: Culturaineducatie.ro, Modernism.ro

Proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National.

AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele online ale lunii aprilie 2020

S-a lansat proiectul „Aleg sa Previn! Educatie si Sanatate”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly