November 29th, 2020

Asigura-ma ca ma iubesti

Zilele trecute, frunzarind internetul si Facebook-ul, imi pica ochii pe o stire bomba. Zic hai sa ma mai amuz si eu cu ce le mai da prin cap unora. Si ce credeti ? Cica un barbat (din cale-afara de precaut) din nu mai stiu ce tara s-a gandit sa includa in contractul prenuptial cu a sa consoarta o asigurare de iubire. Ce ma ? Am crezut ca nu am vazut bine ! Mai citesc o data. Domnul respectiv avea pretentia ca sotia sa-l despagubeasca in cazul in care constata ca nu-l mai iubeste. Auzi nazdravanie !

Asa ceva ! Mi-a stat mintea in loc la ce le da prin cap unora.

De cantareti care si-au asigurat vocea, sau artisti care si-au asigurat diferite parti ale corpului am mai auzit eu (apropos….o mai stiti pe aia cu Jennifer Lopez care isi asugurase celebrul sau fund pentru o suma fabuloasa ?) si de tot felul de alte tipuri de asigurari, care mai de care mai ciudate.

Intr-adevar, mare e gradina ta Doamne si multi chiar i-au sarit gardul. Cred ca domnul respectiv era sigur unul dintre ei. 🙂

Cum sa-ti dea prin cap sa asociezi aceste 3 concepte : iubirea, asigurarile si banii ? De parca am fi la piata. Si as fi tare curioasa cum faci sa probezi ca nu te mai iubeste soata ca iei banii de asigurare !

Love-and-Money

Credeam ca noi femeile suntem mai inclinate sa vrem garantii si dovezi ca EL ne iubeste si ne va iubi pana la sfarsitul zilelor.

Nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap ca un barbat ar putea sa puna asa o clauza intr-un contract prenuptial. M-as fi asteptat sa faca asta o femeie. Dar uite ca viata e plina de surprize.

In general, ma feresc sa judec oamenii insa in mod cert omuletul respectiv (nu mai stiu ce varsta avea) nu avea toate tiglele pe casa. Nu mai stiu daca nevasta-sa semnase contractul sau nu, insa cred ca da din moment ce devenisera sot si sotie, deci se cam meritau unul pe altul. Nici nu stiu care dine i doi mi se pare mai nebun. El ca a avut o asemenea idee sau ea ca a semnat !

Cum te poti gandi ca in iubire exista garantii? Cum sa te gandesti ca poti asigura un sentiment? Si apoi domnul respectiv cum stie daca sotia sta cu el pentru ca-l iubeste cu adevarat sau pentru ca vrea sa ramana cu banii in buzunar ? Oare la asta s-o fi gandit ? De fapt, nu stiu daca a gandit cand a pus o asemenea clauza.

In orice caz mie mi se pare un pic nefiresc si ciudat. Dar poate nu inteleg eu lucrurile si de fapt piata de asigurari a ajuns la un alt nivel.

Sursa imagine : Google

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

La Multi Ani de Sfanta Maria

Ce jocuri mai jucam si noi azi ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly