November 29th, 2022

Am testat am raportat : produsele Barnangen Stockholm

Fusesem in Bulgaria cu o zi inainte sa ajunga la mine produsele Barnangen Stockholm si imi cumparasem un parfum de trandafiri si alte bunatati. Uitasem complet de campania de testare, dar….trandafir la trandafir trage asa ca am avut o saptamana care a inceput cu trandafiri. Foarte frumos!

Din cele 3 produse primite : crema de dus Oil Intense, lotiunea de corp Oil Intense (cu Ulei de Trandafir Salbatic si 7% cremă protectoare Cold Cream) si balsamul de corp Oil Intense, am apucat sa le testez doar pe primele 2.

Crema de dus a fost foarte faina; o senzatie pe piele de parca as fi fost infasurata intr-o esarfa din cea mai scumpa matase matase parfumata si roz. Chiar este roz. 🙂 Mi-a lasat pielea matasoasa si foarte soft la atingere cu un miros suav dar atat cat trebuie ca sa atate simturile cui trebuie si sa-mi ridice vibratia.

Lotiunea de corp Oil Intense de asemenea s-a absorbit destul de repede in piele, desi e laptoasa si lasa in urma o senzatie de catifelare + mirosul trandfirului salbatic care mi-e imi imbata simturile intr-un mare fel.

In mare, ma declar multumita de ele, chiar daca nu am avut tmp sa le folosesc foarte mult timp si am bucur ca dorinta mi-a fost indeplinita. Pachetul de testare oricum arata intr-un mare fel….roz all around si asata este si senzatia cu care am ramas in urma testarii produselor Barnangen Stockholm.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Impresii dupa testare produse Gerovital SUN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics