September 19th, 2020

Am testat am raportat – Despre gelul de dus si sprayul Fa Bali

Recent, am participat la o noua campanie de testare de produse, via BuzFeed. Stiti voi ca mie imi place sa testez diverse produse si sa-mi bag nasul peste tot. Mi-au cam lipsit niste produse noi la incercat. Asa ca am primt pachetul Fa Bali compus din gel de dus si spray.

Asta cu siguranta pentru ca pe lista mea de destinatii exotice la care inca visez, se afla sa ajung anul asta, de ziua mea, in Bali. Si daca nu merge Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed. Din cele 3 arome lansate pe piata, am primit-o pe cea pe care mi-o doream.

Gelul de dus miroase….a Bali cred. 🙂 In orice caz imi place mirosul. Si nu stiu cum se face ca a fost singurul gel de dus pe care l-am consumat destul de repede. De regula gelurile mele de dus dureasa si dureaza si parca uneori nu se mai termina. Dar deja am ajuns la jumatatea sticlei. Recunosc ca nu le dadeam mari sanse acestor produse de la Fa dar pot sa spun ca m-au surprins in mod placut. Si pielea mea se simte bine cu ele ceea ce este bine.

Spray eu nu folosesc asa ca m-am gandit sa-i dau o alta intrebuintare…ceva mai creativa si mai practica. Il folosesc pe post de odorizant de camera. 🙂 Si de fiecare data cand vine cineva la mine, repede schimb atmosfera casei. Apoi cand il pulverizez ma si visez acolo in Bali si pentru ca vaporii raman in aer, imi place sa trec prin mireasma aia si sa ma las invaluita in miresme tropicale.

Si odata cu unboxingul pachetului primit, am invatat sa-mi folosesc noul trepied pentru telefon. 🙂

Ce mi-a placut si cel mai mult, a fost ca pe langa bucuria de a deschide o cutie si de a ma simti ca un copilas cand isi deschide cadourile de la Mos Craciun a fost ca am daruit 5 bratarici simpatice la 5 femei si le-am facut ziua mai frumoasa. Acum, sper sa le si poarte si sa se simta FaNTASTIC asa cum scrie pe ele.

Va doresc o vara FaNTASTICA!

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Siropuri si cocktailuri

Am testat aparatul de calcat cu abur vertical Tefal

2 Comments

  1. 06/11/2019

    Multumesc de recomandari,am testat produsele si imi plac mult! Mai posteaza recomandari, ma ajuta! Am descoperit si eu recent acest site: https://www.bio-sculpture.ro/ ,pentru produse de ingrijire unghii, oje etc, sunt foarte bune!

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly