September 27th, 2023

Am lansat Terapeutul starii tale de bine

Starea de bine nu este ceva ce se intampla automat ci este un obiectiv constient, care se obtine prin cultivarea anumitor tehnici si a unor practici zilnice. Este ca si o floare, care, daca nu este udata, ingrijita, nu i se ofera soare si anumite conditii prielnice, nu infloreste si nu rodeste. Iar acest lucru este valabil daca vorbim de o floare pe care o avem acasa in ghiveci, cat si in cazul florilor salbatice, care cresc in natura si de care se ingrijeste Mama Pamant.

Cand spun stare de bine, ma refer la cultivarea unei stari de echilibru, pe toate planurile : mental, fizic, emotional si spiritual.

Cu totii ne dorim o stare de bine insa putini sunt cei dispusi sa lucreze la asta constient si constant.

Imi pare rau sa va dezamagesc, insa nu exista o pastila care sa ne ajute sa obtinem o stare de bine. Cel putin nu pe termen lung.

Anul trecut, in “anul de gratie” 2020, care ne-a provocat pe toti in cel mai profund mod, am constientizat cat de important este sa iti pastrezi o stare de bine.

Fara o stare de bine pe toate cele 4 planuri, nu te poti bucura nici de sanatate, nu poti fi productiv nici la job sau in afacerea ta si nici in plan personal nu poti functiona in parametri optimi. Cu alte cuvinte, o stare de bine te ajuta ca orice s-ar intampla in exterior, sa iti poti pastra echilibrul. Iar asta e o abilitate cruciala in lumea si in contextul in care traim cu totii.

Cultivi o stare de bine te poti bucura de sanatate, vitalitate si este primul pas ca sa traiesti o viata implinita.

Stare de bine inseamna in primul rand sanatate caci, asa cum spune vorba romaneasca, e mai buna decat toate. Si vreau sa cred ca anul trecut ne-a facut pe toti sa constientizam ca sanatatea ar trebui sa fie prioritatea 0 a vietii noastre.

Pentru mine, sanatatea a fost dintotdeauna o prioritate si ca dovada, ma bucur de o sanatate perfecta.

O intretin zilnic prin cateva practici si pentru ca dau rezultate, m-am hotarat sa le impartasesc si cu restul oamenilor caci am vazut cata nevoie este de educatie si de practici constiente si de aceea acum exista Terapeutul starii tale de bine.

Misiunea mea este sa sustin oamenii sa duca o viata implinita si sa traiasca autentic, din cine sunt ei cu adevarat. Imi doresc sa vad din ce in ce mai multi oameni care sa emane o stare de bine si care traiesc vieti armonioase si implinite.

Si vazand ce a functionat la mine, m-am gandit ca cele 4 servicii pe care le ofer se “impletesc” foarte bine pe cele 4 planuri : mental, fizic, emotional si spiritual.

Daca “vaduvim” unul din aceste elemente, nu mai putem vorbi de echilibru caci o stare de bine presupune sinergia tuturor celor 4 planuri.

Prin cele 4 servicii pe care le ofer (sedinte de Life Coching, meditatii ghidate, practica de QiGong si masaj de relaxare pe pat de masaj cu role de jad) imi propun sa cresc calitatea vietilor oamenilor si sa le aduc valoare. Cred in sanatate si nu voi inceta sa “predic” despre importanta starii de bine pana voi inchide ochii.

In postarile viitoare va voi da mai multe detalii despre fiecare serviciu in parte de pe Terapeutul starii tale de bine si cum va poate ajuta sa aveti o viata mai buna.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Drumul meu – un nou inceput

One Comment

  1. 01/12/2022

    Fiecare avem nevoie de un terapeut, pe care mulți îl găsesc în părinți sau în parteneri de viață. Ochii, vocea și tonul pe care îl are un terapeut, contează. Nu în toate cazurile părinții sau partenerii pot fi terapeuți. Sunt multe de scris…
    În orice caz consider ca am făcut cel mai bun pas, când am ales Madalina ca terapeut personal.

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly