July 18th, 2024

Ai grija cum faci LuguLugu ca vine barza

In capul meu, cand ziceam LuguLugu, ma gandeam asa la facut conversatie ca sa mai treaca timpul sau mai popular spus la vrajeala. Era un fel de sinonim cu liru liru crocodilu’.

Insa dupa ce am vazut aceasta reclama la testul barza, mi s-au schimbat radical si ireversibil asocierile din capsor. 🙂 Mi se pare una dintre cele mai nostime si mai inteligente reclame pe care am vazut-o in ultima vreme. Chiar mi-a placut.

Azi dimineata am auzit-o si la radio si mi s-a parut si mai amuzanta datorita graiului moldovenesc pe care l-au folosit « pentru exemplificare ». Dupa mine, s-au gandit foarte bine sa aleaga o voce masculina de moldovean, caci se stie, nu-i asa, ca moldovenii sunt in general foarte iubareti, prin insasi natura lor. Nu ca restul romanilor nu ar fi, dar moldovenii sunt si mai si. Ca doar unul a fost Stefan cel Mare, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai iubareti domnitori din istorie. Cred ca nici el nu mai stia de cate ori a facut LuguLugu la viata lui dar cert este ca a avut spor. 🙂

Asa ca de cate ori o aud acum la radio nu ma pot abtine sa nu zambesc. Si de altfel nici nu vreau caci oricum ma binedispune instant. Felul in care e facuta reclama, folosind benzi desenate si un limbaj foarte accesibil dar in acelasi timp haios si accesbil tuturor o face usor de inteles.

Poate asa da Domnul si o vad cat mai multi adolescenti si baga la cap care e treaba, sa nu mai avem atatea copile care fac copii la randul lor. Sincer mi-ar placea o reclama de genul asta si la prezervative ca sa fie si mai explicita treaba. Dar, ma rog, fiecare cu tragetul ei. Nah…ca am facut si analiza de reclama !

Asa ca mare grija cetateni ! Daca nu vreti barza, faceti LuguLugu cu « caciulita », adica responsabil ! 🙂

Iar daca vreti sa vina barza, spor la facut LuguLugu, precum personajele din reclama ! 🙂

LuguLugu e vechi de cand lumea si pamantul ca si testul barza care e prezent de peste 20 de ani pe piata autohtona, fiind acreditat acreditat de FDA si CE si recomandat de Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania.

Voua cum vi se pare reclama ? Apropos, daca aveti intamplari haioase legate de #LuguLugu ia lasa-ti-mi comentariu ca se se amuze si mutrita me. 🙂

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cui i-ati face cadou o caricatura?

Eclipsa de preturi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly