September 18th, 2020

Un cadou numit dorinta

Renul Rudolf vine agitat spre ajutoarele lui Mos Craciun.

– Fratilor, se intampla ceva ciudat cu Mos Craciun de la o vreme.

– Ce are ? Ce face ? scot ajutoarele lui Mosu nasul din treburi si-si inalta capsoarele mirate, uitandu-se nedumeriti unii la altii si toti la Rudolf.

– A inceput sa vorbeasca singur. Si problema nu e asta, ci ceea ce spune. Ia ascultati.

Craciunita

Mos Craciun se plimba prin camera lui si gandeste cu voce tare……

– Mda avem un nou trend, au inceput tot mai multi adulti sa imi scrie scrisori. Aproape ca ii concureaza pe copii. Si ce lipsa de imaginatie anul asta ! Ca le-am livrat si anul treut cam tot aceleasi chestii. Nu s-o fi plictisit si oameni astia ? Aceleasi dorinte in fiecare an. Plicstisiiiitooor !

– Gata, anul asta schimbam foaia! 2015 o sa fie anul cadourilor pasionale. O sa le livrez lenjerie sexy. Daaa ! Macar astora din tarile nordice ca sa se mai incalzeasca putin si sa le fac sarbatorile mai fierbinti. Ca doar e Craciunul si se poate orice. 🙂 Cu ailalti din tarile calde vad eu cum rezolv. Deci ia sa vedem unde gasim niste lenjerie online sa vad si eu ce se mai poarta ? Bine ca sunt singur si nu ma vede nimeni. 🙂

corset

– Lenjerie intima ? E clar ! A luat-o razna Mos Craciun !

– Pai nu v-am spus eu?, zise Rudolf.

– Si cu noi ce are de gand? Ne baga in somaj ?

– Eu cred ca are Mosu niste planuri da inca nu vrea sa spuna. Totusi trebuie sa facem ceva ca mai e putin pana la Craciun si daca nu isi revine, am imbulinat-o.

– Rudolf nu mai fi asa panicat. Nu face Mosu d’astea ! Dar pentru orice eventualitate, tine-ti urechiusele la panda si tine-l sub observatie.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Vreti o imbratisare? E gratis

Tinuta ideala cu numai 150 lei

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly